🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Vícebarevné moderní koberce

Živý a výrazný styl: Vícebarevné moderní koberce pro Vaši stylovou domácnost.

Přineste do svého domova živost a výrazný styl s naší kolekcí vícebarevných moderních koberců. Tyto koberce přinášejí do Vašeho interiéru energii a osobitost, která dodá každé místnosti originalitu a zábavnou atmosféru. Vícebarevné vzory a kombinace barev koberců přinášejí do místnosti živost a radost. Moderní design těchto koberců dodá Vašemu prostoru osobitý a výrazný vzhled a jejich živé barvy přinášejí do místnosti radost a zábavu. Každý kus je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou odolné a snadno se udržují. Moderní vícebarevné koberce jsou dostupné v široké škále designů, vzorů a barev. Mohou zahrnovat geometrické tvary, abstraktní motivy, květinové vzory nebo moderní grafické prvky.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
199 76322
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
238 produktů
Zobrazují se 235 – 238 z 238 položek
Vícebarevné moderní koberce jsou skvělým způsobem, jak přidat do Vašeho interiéru živost a dynamiku.

  1. Výrazný prvek: Vícebarevné koberce přinášejí do místnosti živost a radost. Barevné vzory a kombinace zvýrazňují moderní estetiku a mohou osvěžit a oživit jakýkoliv prostor.

  2. Designová variabilita: Moderní vícebarevné koberce jsou dostupné v široké škále designů, vzorů a barev. Mohou zahrnovat geometrické tvary, abstraktní motivy, květinové vzory nebo moderní grafické prvky, které přinášejí do místnosti různorodost a osobitost.

  3. Flexibilita v dekoraci: Vícebarevné koberce se snadno kombinují s různými styly dekoru a barevnými schématy. Mohou být centrálním bodem místnosti nebo sloužit jako zajímavý akcentový prvek, který doplňuje ostatní dekorace.

  4. Přizpůsobení osobnímu stylu: Díky široké škále barev a vzorů si můžete vybrat kus, který nejlépe vyhovuje vašemu osobnímu stylu a designovým preferencím. To vám umožní přizpůsobit interiér tak, aby odrážel vaši individualitu a kreativitu.

  5. Oživení prostoru: Vícebarevný kobercový povrch může oživit místnost a dodat jí energii a svěžest. Barevné vzory a kombinace přitahují pozornost a přinášejí do místnosti pocit života a pohybu.

  6. Moderní estetika: Moderní vícebarevné koberce mají často inovativní a stylový design, který zdůrazňuje současné trendování. Mohou být skvělým způsobem, jak přinést do interiéru moderní vzhled s osobitým charakterem.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více