🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Desire koberce

Kolekce Desire přináší kusové koberce, které okamžitě poutají vaši pozornost svou jedinečnou kombinací krásy a pohodlí. Tyto koberce jsou vyrobeny z vysoce kvalitního 100% polypropylenu, což zaručuje jejich odolnost a dlouhou životnost. Díky své délce vlasu 35 mm se koberce z kolekce Desire stávají neuvěřitelně měkkými a hebkými na dotek. Při každém kroku budete cítit, jak se vám nohy ponořují do jejich nádherného a příjemného materiálu.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
2049 2999
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek

Tato vysoká měkkost a hebkost koberců z kolekce Desire vám zajistí nejenom komfort při chůzi, ale také vytvoří útulnou atmosféru v každém prostoru. Přidejte si do svého domova dávku luxusu a pohodlí s těmito kusovými koberci, které jsou stvořené pro vaši maximální spokojenost.

Nechte se unést jejich jemností a dotekem, který vás zahalí do náruče pohody. Kusové koberce z kolekce Desire jsou tak zamilované a okouzlující, že se stanou neodmyslitelnou součástí vašeho interiéru. Navodí ve vás touhu po vytvoření dokonalého prostředí, ve kterém se budete cítit jako v pohádce.

Užijte si každou chvíli na těchto nádherných kobercích, které vám nabídnou zážitek plný pohody a relaxace. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kusový koberec z kolekce Desire, který vám přinese nejenom radost z krásného designu, ale také pocit naprostého komfortu a příjemnosti každý den.