🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Loftline koberce

Nádherná kolekce kusových koberců Loftline je neodolatelnou kombinací jedinečného designu a kvalitního provedení. Tato kolekce koberců je převážně zdobena různými geometrickými tvary, které dodávají prostoru moderní a stylový vzhled. Koberce Loftline jsou vyrobeny z vysoce kvalitního 100% polypropylenu pomocí technologie frizé, což zajišťuje jejich trvanlivost a odolnost vůči opotřebení.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
2399 2799
Možnost vzorků
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
2 produkty
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Polypropylenový materiál je známý svou odolností vůči skvrnám a snadnou údržbou, což je obzvláště výhodné v prostředí s vyšší frekvencí provozu.

Koberce z kolekce Loftline mají výšku vlasu 20 mm, což poskytuje příjemný pocit měkkosti a pohodlí při chůzi po nich. Délka vlasu je ideální pro zajištění dostatečného tlumení zvuku a izolace proti chladu, čímž vytváří teplou a útulnou atmosféru v místnosti.

Díky svému geometrickému designu se koberce Loftline snadno kombinují s různými interiérovými styly, ať už se jedná o moderní, minimalistické nebo vintage prostředí. Geometrické tvary dodávají prostoru dynamiku a zajímavost, ať už jde o klasické čtverce a obdélníky, nebo odvážnější tvary a vzory.

Kolekce kusových koberců Loftline je skvělou volbou pro ty, kteří hledají unikátní designový prvek pro svůj interiér. Díky kombinaci kvalitního materiálu, precizního provedení a geometrického designu nabízí tyto koberce nejen estetickou hodnotu, ale také praktické vlastnosti a dlouhou životnost.