🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Serenity koberce

Velice elegantní metrážové koberce z kolekce Serenity  s decentním melírováním. Jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu s nízkým smyčkovým vlasem, který propůjčuje koberci snadnou údržbu a čištění. Koberce této kolekce lze využít i v místnostech s podlahovým vytápěním. Na povrchu je použita i antistatická úprava. Využití nalezne například v ložnici, v obývacím pokoji, pokoje pro hosty nebo šatny.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
329 330
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek
Jednou z hlavních výhod koberců z kolekce Serenity je jejich kompatibilita s podlahovým vytápěním. Můžete si tedy užívat příjemně teplo pod nohama, aniž byste museli obětovat krásu a eleganci koberce. Díky antistatické úpravě povrchu se také minimalizuje přitahování nečistot a prachu, což usnadňuje udržování koberce čistého.

Kromě toho jsou koberce z kolekce Serenity skvělou volbou pro různé místnosti ve vašem domově. V ložnici vytvoříte intimní a relaxační atmosféru, zatímco v obývacím pokoji přidají do prostoru elegantní a sofistikovaný vzhled. Pokoje pro hosty mohou být vylepšeny těmito koberci, které poskytnou pohodlí a luxusní dojem. Navíc se koberce Serenity skvěle hodí i do šaten, kde mohou vytvořit prostor s vkusným a moderním designem.

Díky svému designu a kvalitě jsou metrážové koberce z kolekce Serenity skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci elegance, pohodlí a praktičnosti. Nejenže přidají do vašeho domova styl a krásu, ale také nabídnou snadnou údržbu a odolnost. Užijte si pocit jemného a hebkého materiálu pod nohama a vytvořte si prostor plný harmonie a klidu s koberci Serenity.