🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nicosia koberce

Metrážové koberce z kolekce Nicosia přichází ve formě smyčkového designu s plastickým vzorem, který přináší do prostoru jedinečnou texturu a estetiku. Tato kolekce nabízí širokou paletu barevných variant, které umožňují vytvořit si ideální atmosféru v každém interiéru. Koberce mají podklad tvořený filcem, což přispívá k jeho příjemnému a teplému povrchu. Filcový podklad zajišťuje také lepší izolaci proti chladu, což je výhodné zejména v zimních měsících. Tyto koberce jsou vyrobeny ze 100% polyamidového vlákna v úpravě scroll.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
519 520
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
7 produktů
Zobrazují se 1 – 7 z 7 položek
Tyto bytové koberce Nicosia jsou vyrobeny ze 100% polyamidového vlákna v úpravě scroll, což znamená, že základem je různě utahovaná smyčka, která vytváří plastický a zajímavý vzhled. Tento designový prvek dodává koberci jedinečnou strukturu a texturu, která se stane zajímavým a dekorativním prvkem ve vašem interiéru.

Díky kombinaci kvalitního materiálu, smyčkového vzoru a filcového podkladu nabízí metrážový koberec z kolekce Nicosia dokonalou rovnováhu mezi funkčností a designem. Jeho plastický vzhled a barevné varianty umožňují vytvořit si jedinečný prostor, který zaujme a oživí každou místnost.

Koberce Nicosia jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají koberec s charakterem a výrazným designem. Jejich odolnost, příjemný povrch a plastický vzor ho činí skvělou volbou pro obývací pokoje, ložnice nebo další prostory, kde chcete přidat do interiéru jedinečný prvek.