🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Moderní koberce s pruhovanými vzory

Dynamika a stylový design: Moderní koberce s pruhovanými vzory.

Moderní koberce s pruhovanými vzory jsou populární volbou pro ty, kteří hledají stylový a současný prvek pro svůj domov. Pruhované vzory přinášejí do místnosti dynamiku a pohyb. Jsou skvělým způsobem, jak přidat do interiéru zajímavý a moderní prvek, který zaujme pozornost a vytvoří jedinečnou atmosféru. Koberce s pruhovanými vzory jsou symbolem moderního designu. Jejich čisté a geometrické linie dodávají místnosti čistý a vkusný vzhled, který se hodí do současných interiérů. Objevte naši širokou nabídku barevných možností a vyberte si ten, který dokonale doplní Váš interiér.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
299 10249
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
71 produktů
Zobrazují se 40 – 71 z 71 položek
Přineste do svého domova dynamiku a moderní styl s naší kolekcí koberců s pruhovanými vzory. Tyto koberce nabízejí nejen zábavný design, ale také dodávají místnosti energii a osobitost.

  1. Elegantní design: Pruhované vzory jsou často spojovány s moderním a elegantním designem. Kombinace různých barev a šířek pruhů vytváří zajímavý vizuální efekt, který přitahuje pozornost a dodává místnosti dynamiku.

  2. Variabilita stylů: Moderní koberce s pruhovanými vzory jsou k dispozici v různých stylech, od minimalistických až po bohatě zdobené. To znamená, že můžete vybrat takový vzor, který nejlépe vyhovuje Vašemu osobnímu vkusu a harmonizuje s ostatním interiérem.

  3. Vizuální efekt: Pruhované vzory mohou opticky změnit velikost a tvar místnosti. Například svislé pruhy mohou vizuálně prodloužit stěny, zatímco vodorovné pruhy mohou rozšířit prostor. Tento efekt je obzvláště užitečný v místnostech s menším rozměrem.

  4. Kombinovatelnost s jinými prvky: Moderní koberce s pruhovanými vzory jsou snadno kombinovatelné s jinými dekorativními prvky v místnosti, jako jsou nábytek, závěsy nebo polštáře. Mohou sloužit jako centrální bod místnosti nebo jako součást celkového designového konceptu.

  5. Univerzální použití: Tyto koberce jsou vhodné pro různé prostory v domě, včetně obývacích pokojů, ložnic, chodeb nebo kuchyní. Jsou odolné a snadno se udržují, což je činí praktickou volbou pro každodenní použití.

  6. Moderní vzhled: Kombinace tradičních pruhovaných vzorů s moderními materiály a technikami výroby přináší do interiéru svěžest a aktuální vzhled. To z nich činí atraktivní možnost pro ty, kteří chtějí přidat do svého domova moderní a současný prvek.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více