🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Novinky metrážových koberců

Prohlédněte si nejnovější metrážové koberce, které jsme pro vás připravili. Metrážové koberce jsou koberce, které jsou prodávány na metrážním základě, což znamená, že si můžete zakoupit přesně požadované množství v délce. Tento formát umožňuje větší flexibilitu při pokrytí různě velkých ploch v interiéru. Metrážové koberce jsou dostupné v mnoha různých vzorech, barvách a materiálech. To zahrnuje syntetické materiály, vlnu, polypropylen a další. Při výběru metrážového koberce je důležité vzít v úvahu potřeby prostoru, preferovaný materiál, údržbu a estetiku, kterou chcete dosáhnout. Pro aktuální informace o novinkách v oblasti metrážových koberců doporučujeme sledovat naše stránky.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena za m2
299 1549
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Lesklost vlasu
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
38 produktů
Zobrazují se 1 – 38 z 38 položek
  1. Ekologické materiály: Vzhledem k rostoucímu zájmu o udržitelnost a ekologické trendy se mohou objevovat metrážové koberce vyrobené z recyklovaných nebo přírodních materiálů, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

  2. Inovativní materiály: Vývoj nových materiálů nebo technologií může přinést metrážové koberce s vylepšenými vlastnostmi, jako jsou odolnost proti skvrnám, snadná údržba nebo zlepšená odolnost vůči opotřebení.

  3. Digitální tisky a vzory: Moderní technologie umožňují vytváření detailních digitálních tisků a vzorů na kobercích. To může zahrnovat realistické imitace dřeva, kamene nebo složité geometrické vzory.

  4. Modulární možnosti: Modulární koberce, které umožňují kombinovat různé vzory nebo barvy, mohou být stále populárnější. Tato možnost dává zákazníkům větší flexibilitu při vytváření unikátních designů.

  5. Chytré funkce: V návaznosti na trend chytrých domácností mohou být do metrážových koberců integrovány chytré funkce, například senzory měřící kvalitu vzduchu nebo teplotu.

Související články z blogu:

NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

Rozhodnuto. Budete pokládat novou podlahu nebo koberec a nevíte, kde přesně začít? Poradíme vám.
Číst více
Co má metrážový koberec zespoda? I na tom záleží!

Co má metrážový koberec zespoda? I na tom záleží!

Chcete-li aby vám metrážový koberec, do kterého jste se rozhodli investovat, vydržel co nejdéle, měli byste se zaměřit nejen nato, jaký má vlas a barvu, ale i na jeho spodní část. Rozhodující v této problematice je kritérium, kam budete koberec instalovat.
Číst více
Jak vybrat metrážový koberec ve 3 krocích?

Jak vybrat metrážový koberec ve 3 krocích?

Chcete si pořídit nový koberec po celé ploše místnosti? Abyste u výběru nešlápli vedle, sepsali jsme pro vás krátký článek.
Číst více