🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Výprodej umělých trav + zbytky, odřezky z nových trav

Přijďte si vybrat z našeho širokého výběru zbytků a odřezků umělé trávy za skvělé ceny! Máme pro Vás spoustu možností, jak oživit Vaše zahrady, balkony nebo terasy s našimi kvalitními kousky umělé trávy. Naše zbytky a odřezky umělé trávy jsou k dispozici v různých velikostech, což Vám umožní snadněji přizpůsobit je Vašim potřebám. I když jsou naše ceny nízké, kvalita našich zbytků a odřezků umělé trávy zůstává vysoká. Celkově je výprodej zbytků a odřezků umělé trávy skvělou příležitostí k získání kvalitního materiálu za výhodnou cenu. Nečekejte a vyberte si svůj kousek umělé trávy ještě dnes! Nabídka platí do vyprodání zásob.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena
220 20680
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
191 produktů
Zobrazují se 157 – 191 z 191 položek
Výprodej umělých trav se zbytky a odřezky může být skvělou příležitostí pro získání kvalitního materiálu za výhodnou cenu. I když jsou to zbytky, můžete je využít k pokrytí menších ploch, jako jsou balkony, terasy, nebo dokonce interiérové prostory. Mohou být také využity jako kousky pro různé kreativní projekty. Pokud již máte umělou trávu a potřebujete doplnit existující pokrytí, zbytky a odřezky mohou být skvělým způsobem, jak to udělat bez nutnosti zakoupit celou roli umělé trávy. Ušetřete peníze a získejte kvalitní umělou trávu za zlomek původní ceny. Naše zbytky a odřezky umělé trávy jsou k dispozici v různých velikostech, což Vám umožní snadněji přizpůsobit je Vašim potřebám.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více