🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Jednobarevné vlněné koberce

Nechte se unést do světa luxusu a příjemného dotyku s naší kolekcí jednobarevných vlněných koberců. Každý koberec je vyroben s důrazem na kvalitu a detail, aby Váš domov zdobil elegantní a stylovým způsobem. Jednobarevný design koberců přináší do Vašeho domova klidnou eleganci a harmonii. Bez ohledu na to, zda zvolíte neutrální tóny nebo bohaté barvy, vytvoříte si prostor, který je stylový a moderní. Vlněné koberce jsou známé svou trvanlivostí a odolností vůči opotřebení. Jsou schopny odolat vyššímu zatížení a zachovat svůj původní vzhled i po dlouhé době používání. Přineste do svého domova kvalitu, eleganci a příjemný dotek s našimi jednobarevnými vlněnými koberci.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
1599 28099
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
84 produktů
Zobrazují se 40 – 78 z 84 položek
Jednobarevné vlněné koberce představují kombinaci elegance, přírodního materiálu a vysoké kvality.

  1. Přírodní materiál: Vlna je přírodní materiál známý svou měkkostí, trvanlivostí a odolností vůči opotřebení. Vlněné koberce jsou také hypoalergenní a šetrné k životnímu prostředí.

  2. Elegance a jednoduchost: Jednobarevné provedení dodává kobercům elegantní a vkusný vzhled, který se snadno kombinuje s různými styly interiéru.

  3. Pohodlí pod nohama: Vlněné koberce mají měkký a příjemný povrch, který poskytuje pohodlí a teplo pod nohama, což je ideální zejména v chladnějších obdobích.

  4. Odolnost: Vlna je přirozeně odolná vůči poškození a opotřebení, což zajišťuje dlouhou životnost koberce, i při častém používání.

  5. Absorpce zvuku: Díky své hustotě vlna absorbuje zvuk, což pomáhá snížit ozvěnu a hluk v místnosti, čímž vytváří klidnější a příjemnější prostředí.

  6. Variabilita v použití: Vlněné koberce jsou vhodné pro různé prostory, včetně obývacích pokojů, ložnic, chodeb nebo pracoven, a nabízejí širokou škálu velikostí a tvarů.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více