🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

New Techno koberce

Moderní metrážové koberce z kolekce New Techno nabízený v různých barevných variantách. Koberce patří mezi zátěžové koberce a jsou tak vhodné do komerčních prostor. Tvořeny jsou pomocí smyček, díky které jsou koberce pevné a odolné. Vyrobeny jsou z 78% polypropylenu a 22% polyamidu. Podklad koberce tvoří AB. Výška vlasu je 2 mm.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
499 500
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek
Koberce jsou tvořeny pomocí smyček, což zaručuje jejich pevnost a odolnost. Díky této konstrukci si můžete být jisti, že váš koberec vydrží mnoho let bez viditelných známek opotřebení.

Vyrobeny jsou z kvalitního materiálu, který kombinuje 78% polypropylenu a 22% polyamidu. Tato kombinace vláken přináší výhody obou materiálů. Polypropylen zajišťuje odolnost vůči skvrnám a snadnou údržbu, zatímco polyamid přidává na měkkosti a pohodlí.

Podklad koberce tvoří AB, což je materiál s dobrými akustickými vlastnostmi a schopností tlumit hluk. To je důležité zejména v prostředí s vysokou frekvencí lidí, kde se může hromadit kročejový hluk.