🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Jednobarevné koberce kruh

Přineste do svého interiéru něco zcela nového a jedinečného s naší kolekcí jednobarevných koberců v kruhovém tvaru. Tyto koberce nejenom dodají Vašemu domovu eleganci a styl, ale také vytvoří zajímavý a originální prvek, který okouzlí každého návštěvníka. Jednobarevný design koberce v kruhovém tvaru zajišťuje klidnou eleganci a harmonii, která se snadno začlení do různých dekorativních stylů a barevných schémat. Každý kus je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou odolné a snadno se udržují. To zajišťuje dlouhou životnost a spokojenost s Vaším nákupem. Zajistěte si elegantní a výrazný designový prvek, který Váš prostor posune na novou úroveň.

Tip: kruh Vám nyní můžeme vytvořit i z jakéhokoliv metrážového koberce nebo můžete využít kobercový konfigurátor.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
170 28099
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
190 produktů
Zobrazují se 118 – 156 z 190 položek
Jednobarevné koberce v kruhovém tvaru představují elegantní a stylový doplněk pro Vaše interiéry.

  1. Originální design: Kruhový tvar koberce přináší do prostoru originalitu a zajímavý vizuální prvek. Je to alternativa klasickým čtvercovým nebo obdélníkovým kobercům a může dodat Vaší místnosti netradiční vzhled.

  2. Kreativní aranžmá: Kruhové koberce jsou skvělým způsobem, jak vytvořit zajímavé aranžmá v místnosti. Můžete je umístit pod kulatý stůl, do středu obývacího pokoje nebo na jakékoliv jiné místo, kde chcete vytvořit důrazný a harmonický prvek.

  3. Podpora symetrie: Kruhové tvary mohou podporovat pocit symetrie a rovnováhy v místnosti, což je důležité pro estetiku interiéru.

  4. Vizuální efekt prostory: Kruhový tvar koberce může opticky zvětšit prostor a dodat mu dynamiku a pohyb, což je skvělý způsob, jak oživit a osvěžit interiér.

  5. Variabilita použití: Kruhové koberce se hodí do různých typů místností, včetně obývacích pokojů, jídelen, ložnic nebo dokonce chodeb, a mohou být použity jako samostatný doplněk nebo součást většího aranžmá.

  6. Pohodlný a bezpečný: Stejně jako klasické koberce nabízejí kruhové koberce pohodlnou a měkkou podlahu pod nohama a mohou také přispět k tlumení zvuku a bezpečí v místnosti.

Tip: kruh Vám nyní můžeme vytvořit i z jakéhokoliv metrážového koberce nebo můžete využít kobercový konfigurátor

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více