🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Smart Kids koberce

Dětská kolekce kusových koberců Smart Kids od značky Berfin vás zaujme svou originalitou na první pohled. Koberce jsou vyrobeny z polypropylenu frisé s výškou vlasu 14 mm. Krásné a hravé motivy si zamiluje každé malé dítě ve svém malém království.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
2949 2950
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
8 produktů
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Dětská kolekce kusových koberců Smart Kids od značky Berfin je jedinečná a okouzlí vás svou originalitou již na první pohled. Tyto koberce jsou navrženy s dětskými potřebami a fantazií na paměti, aby vytvořily prostor plný radosti a hravosti.

Vyrobené z polypropylenu frisé s výškou vlasu 14 mm, koberce Smart Kids jsou měkké a příjemné na dotek, poskytující dětem pohodlný povrch pro hraní a relaxaci. Jejich vysoká kvalita materiálu zaručuje odolnost a snadnou údržbu, což je zvláště důležité v dětském prostředí.

Kromě svého kvalitního provedení jsou koberce Smart Kids zdobeny krásnými a hravými motivy, které přitahují pozornost a rozvíjejí dětskou fantazii. Každé malé dítě si zamiluje tyto koberce ve svém vlastním malém království, kterému dodají zvláštní atmosféru a barevný akcent.

Díky dětské kolekci kusových koberců Smart Kids od značky Berfin můžete vytvořit pro své děti prostor plný radosti, hravosti a kreativity. Tyto koberce nejenže ozdobí jejich pokoj, ale také přispějí k jejich pohodlí a bezpečí, ať už se hrají nebo odpočívají.