🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Rubens koberce

Kolekce Rubens Vám přináší nové smyčkové metrážové koberce. Smyčky jsou do koberců vetkány nepravidelně a tím dodávají velmi pěkný 3D efekt. Můžete vybírat z různých neutrálních barev, které se budou hodit do každého interiéru. Díky polypropylenu z kterého jsou koberce vyrobeny jsou odolné vůči oděrům a skvrnám. Navíc disponují antistatickou a protiskluzovou úpravou. Koberce se postarají o teplo domova a harmonii.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
249 250
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
5 produktů
Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek
Tato kolekce nabízí širokou škálu neutrálních barev, které se snadno sladí s každým interiérem. Bez ohledu na styl vašeho domova, Rubens koberce se skvěle hodí a dodají mu eleganci a sofistikovanost.

Koberce z kolekce Rubens jsou vyrobeny z kvalitního polypropylenu, což zajišťuje jejich odolnost vůči oděrům a skvrnám. S touto prémiovou úpravou můžete být jistí, že váš koberec bude dlouho vypadat jako nový.

Navíc, koberce Rubens disponují antistatickou a protiskluzovou úpravou, což zajišťuje bezpečnost a pohodlí při chůzi. Vaše podlahy budou tepelně izolované a vytvoří příjemnou atmosféru v každém místnosti.