🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Vánoční rohožky

Vánoční rohožky jsou skvělým způsobem, jak přidat do Vašeho domova vánoční atmosféru a radost během svátků. Tyto rohožky mohou být dekorativní, praktické nebo obojí zároveň. Vyberte rohožky s vánočními motivy, jako jsou stromečky, hvězdy, zvířátka, santa Claus, sobi, sněhové vločky nebo jiné vánoční symboly. Tradiční vánoční barvy jako červená, zelená, bílá a zlatá jsou skvělým výběrem pro vánoční rohožky. Vánoční rohožky mohou být skvělým doplňkem Vašeho vánočně vyzdobeného domova a přidat kouzlo a pohodlí do každé místnosti. Vyberte si takové, které nejlépe vyhovují Vašemu osobnímu stylu a dekorativním preferencím.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
349 899
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
10 produktů
Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek

1. Vánoční Motivy:

  • Vyberte rohožky s vánočními motivy, jako jsou stromečky, hvězdy, zvířátka, santa Claus, sobi, sněhové vločky nebo jiné vánoční symboly.

2. Vánoční Barvy:

  • Tradiční vánoční barvy jako červená, zelená, bílá a zlatá jsou skvělým výběrem pro vánoční rohožky. Tyto barvy přinášejí do domova vánoční atmosféru a radost.

3. Vánoční Citáty a Nápisy:

  • Zvolte rohožky s vánočními citáty nebo nápisy, které podtrhnou vánoční náladu a přinesou úsměv na tváři. Například "Merry Christmas", "Ho Ho Ho", "Let it snow", "Jingle all the way" apod.

4. Vánoční Obrázky a Ilustrace:

  • Vánoční obrázky a ilustrace, jako jsou scény s rodinou u vánočního stromku, Santa Claus při rozdávání dárků nebo vánoční vesnice, mohou být skvělým motivem pro vánoční rohožky.

5. Vánoční Kostky a Patterny:

  • Kostky nebo patterny s vánočními motivy, jako jsou vánoční ozdoby, baňky, cukroví nebo reniféři, mohou vytvořit zajímavý a hravý design vánočních rohožek.

6. Vánoční Materiály:

  • Vyberte rohožky vyrobené z materiálů, které připomínají vánoční atmosféru, například plyš, flanel, nebo jemný textil s vánočními vzory.

7. Vánoční LED Rohožky:

  • Pro ještě větší efekt můžete zvolit rohožky s integrovanými LED světly, které vytvářejí útulné a vánoční osvětlení ve vašem domově.

8. Vánoční Dětské Rohožky:

  • Pro děti můžete vybrat rohožky s motivy vánočních postaviček jako jsou Mickey Mouse, Snoopy nebo další populární postavy.

9. Praktické Využití:

  • Můžete si vybrat rohožky vhodné pro koupelnu, vchodové prostory, obývací pokoj, kuchyň nebo dokonce venkovní prostor, ať už v přírodních materiálech nebo voděodolných provedeních.

Související články z blogu:

Jak správně vybrat rohož?

Jak správně vybrat rohož?

Vstupní dveře do bytu i do domu jsou bránou do vašeho království. Měli byste jim proto věnovat pozornost. Stejně jako rohožce, přes kterou projde každý, kdo k vám vstupuje.
Číst více