🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Dekorační lišty a panely ORAC

Dekorační lišty a panely ORAC jsou vysoce kvalitní dekorativní prvky používané k zdobení interiérů. Společnost ORAC vyrábí širokou škálu dekorativních lišt, panelů, rámování, rohových prvků a dalších dekorativních prvků, které jsou určeny k použití ve spojení s interiérovými povrchy, jako jsou stěny, stropy, dveře a okna. Tyto dekorativní prvky jsou často vyrobeny z lehkých materiálů, jako je polyuretan nebo polystyren, což umožňuje snadnou instalaci a manipulaci. ORAC nabízí široký sortiment designů, od klasických až po moderní a minimalistické.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
3D panely (délka, výška, tloušťka)
Více... Méně
Cena
1749 2339
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek
Dekorační lišty a panely ORAC jsou prvky interiérového designu, které dodávají prostorům eleganci, styl a charakter. ORAC je známý výrobce designových prvků pro interiéry a exteriéry, který se specializuje na výrobu dekorativních lišt, panelů a dalších doplňků. Dekorační lišty a panely ORAC jsou obvykle vyrobeny z vysokokvalitního polyuretanu. Lišty mohou mít různé tvary a vzory, včetně rohových lišt, stěnových lišt, stropních lišt, soklových lišt a dalších, které umožňují různé možnosti designu a aplikace. Dekorační lišty a panely ORAC jsou skvělým způsobem, jak přidat do interiéru elegance a styl. Díky širokému výběru designů a snadné instalaci jsou oblíbenou volbou pro renovace a novostavby.

Související články z blogu:

Vytvořte stylový interiér s 3D panely a lištami ORAC

Vytvořte stylový interiér s 3D panely a lištami ORAC

Chcete ve svém obývacím pokoji, kuchyni nebo kanceláři vytvořit kousek umění, nebo jej stylově doladit? Popusťte uzdu fantazii a oživte stěny pomocí 3D nástěnných panelů, nebo zvolte stylové olištování. Věřte, že tím prostor dostane zcela jiný rozměr.
Číst více