🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Rohož s vlastním potiskem nebo logem

Rohož s vlastním potiskem nebo logem je skvělým způsobem, jak přizpůsobit prostor Vašim potřebám, přidat osobní dotek do interiéru nebo propagovat svou značku či podnikání. Tato možnost umožňuje vytvořit rohož, která bude plně odpovídat Vašim požadavkům a představám. Zvolte materiál rohože, který nejlépe vyhovuje Vašim potřebám a požadavkům. Připravte design nebo grafiku, kterou chcete na rohoži použít. Může to být Vaše firemní logo, slogan, obrázek nebo jakýkoli jiný motiv, který chcete zviditelnit. Zvažte praktické využití rohože s vlastním potiskem. Může sloužit jako designový prvek v interiéru, propagační materiál ve Vašem podnikání nebo dárek pro zaměstnance či zákazníky. Díky individuálnímu designu můžete vytvořit originální a osobitý prvek, který osloví Vaše zaměstnance, zákazníky nebo návštěvníky.


PS: Rohožka s logem či vlastním designem je výborná i jako dárek nebo reklamní předmět.

Rovnou se ptejte: Nikolas Damjanovič, 
+420 730 108 449nikolas@mujkoberec.cz 

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
999 2999
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
2 produkty
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek

Pokud máte ohledně rohoží s vlastním potiskem jakékoli otázky, nevíte si rady, nebo potřebujete jakoukoliv pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a náš přátelský pečovatel o zákazníky Nikolas se bude snažit poskytnout vám co nejlepší odpovědi a podporu. Vaše spokojenost je naší prioritou, a jsme připraveni vám být nápomocni ve všem, co potřebujete.


Nikolas Damjanovič

Nikolas Damjanovič
Přátelský pečovatel o zákazníky

+420 730 108 449 nikolas@mujkoberec.c

1. Výběr Materiálu:

  • Zvolte materiál rohože, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a požadavkům. Mezi běžné materiály patří bavlna, mikrovlákno, gumové nebo pryžové materiály.

2. Kvalita Potisku:

  • Vyberte metodu potisku, která zajistí vysokou kvalitu a trvanlivost. Potisk může být proveden pomocí sublimačního tisku, digitálního tisku nebo screen tisku, v závislosti na vašich požadavcích.

3. Design a Grafika:

  • Připravte design nebo grafiku, kterou chcete na rohoži použít. Může to být vaše firemní logo, slogan, obrázek nebo jakýkoli jiný motiv, který chcete zviditelnit.

4. Velikost a Tvar:

  • Určete požadovanou velikost a tvar rohože podle prostoru, do kterého ji chcete umístit. Měla by být dostatečně velká, aby pokryla požadovanou plochu.

5. Protiskluzová Spodní Strana:

  • Ujistěte se, že rohož má protiskluzovou spodní stranu, která zabraňuje jejímu sklouznutí po podlaze a zvyšuje bezpečnost.

6. Praktické Využití:

  • Zvažte praktické využití rohože s vlastním potiskem. Může sloužit jako designový prvek v interiéru, propagační materiál ve vašem podnikání nebo dárek pro zaměstnance či zákazníky.

7. Údržba:

  • Zajistěte, aby byla rohož snadno čistitelná a odolná vůči opotřebení. To je důležité zejména v komerčních prostorách nebo v prostředí s vysokou zátěží.

8. Cena:

  • S ohledem na kvalitu potisku, materiál a velikost rohože zvažte svůj rozpočet. Ceny se mohou lišit v závislosti na specifikacích a počtu kusů.


Související články z blogu:

Jak správně vybrat rohož?

Jak správně vybrat rohož?

Vstupní dveře do bytu i do domu jsou bránou do vašeho království. Měli byste jim proto věnovat pozornost. Stejně jako rohožce, přes kterou projde každý, kdo k vám vstupuje.
Číst více