🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

PVC a lino s dekorem dřevěných parket

PVC podlaha a lino s dekorem dřevěných parket je krásným návratem ke klasice. Velmi vydařená imitace nastolí krásnou atmosféru z dob minulých, která se snoubí s moderním materiálem. Ve srovnání s pravým dřevem je výhodou jednoduchá údržba a snadné čištění. Oživte své prostory s naším pvc s dekorem dřevěných parket, spojující moderní technologie a autentický vzhled dřeva. Tato podlaha přináší do Vašeho domova krásu dřevěných parket s výhodami odolného pvc. S detailními vzory, texturami a realistickými odlesky reprodukuje naše pvc podlaha dekorovaného dřevěného parketu s maximální autenticitou. Naše pvc s dekorem dřevěných parket je ideální volbou.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Cena za m2
279 589
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
7 produktů
Zobrazují se 1 – 7 z 7 položek
  • Vysoká Autentičnost: Naše pvc podlahy s dekorem dřevěných parket poskytují věrný vizuální dojem dřevěné podlahy s detailními texturami a vzory.

  • Odolnost vůči Opotřebení: Díky vysoké odolnosti vůči opotřebení jsou naše pvc podlahy skvělou volbou pro oblast s vysokým provozem.

  • Voděodolnost: můžete mít vzhled dřevěného parketu ve vodě náchylných k vlhkosti, jako kuchyně nebo koupelny.

  • Snadná Instalace: PVC s dekorem dřevěného parketu nabízí snadnou instalaci, což znamená, že můžete rychle a jednoduše transformovat svůj prostor.  

  • Užijte si elegantní vzhled dřevěného parketu s výhodami PVC. Naše podlahy jsou barevnou alternativou k tradičnímu dřevu.
 

Související články z blogu:

Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Hodinky nejsou holinky, vinyl není lino. Jak se neztratit v pojmech? Jak si vybrat materiál podlahové krytiny. Vinyl, lino, PVC?
Číst více