🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Filtrujte danou kategorii

Typ produktu
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Cena
3049 28099
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
< Zpět na seznam výrobců

Seznam produktů výrobce Lorena Canals koberce

Lorena Canals koberce - logo
Výrobce Lorena Canals působí na kobercovém trhu již od roku 1990. Vlastní 2 továrny v Indii, kanceláře v Barceloně a New Yorku a několik skladů v Evropě, Asii a Spojených státech. Spolupracuje s více než 170 řemeslníky, kteří se velmi pečlivě starají o každý detail nově vznikajícího koberce. Při výrobě se používají pouze přírodní látky a barviva, která jsou šetrná k životnímu prostředí. Výrobce Lorena Canals si zakládá na vysoké kvalitě svých výrobků, a to v každé části výrobního procesu. Všechny výrobky jsou proto vyráběny ručně! Jejich největší chloubou jsou 100% bavlněné koberce, které můžete jednoduše a lehce vyprat přímo v pračce! Odpadá tak starost s namáhavým a zdlouhavým ručním praním koberců. Kromě originálních a praktických koberců ale vyrábí tato společnost i zajímavé bytové doplňky.

Poznejte koberce Lorena Canals






Výrobce Lorena Canals působí na kobercovém trhu již od roku 1990. Vlastní 2 továrny v Indii, kanceláře v Barceloně a New Yorku a několik skladů v Evropě, Asii a Spojených státech. Spolupracuje s více než 170 řemeslníky a tkalci, kteří se velmi pečlivě starají o každý detail nově vznikajícího koberce. Výrobce Lorena Canals si zakládá na vysoké kvalitě svých výrobků, a to v každé části výrobního procesu. Jejich největší chloubou jsou 100% bavlněné koberce, které můžete jednoduše a lehce vyprat přímo v pračce! Odpadá tak starost s namáhavým a zdlouhavým ručním praním koberců. Kromě originálních a praktických koberců ale vyrábí tato společnost i zajímavé bytové doplňky.

Webové stránky Lorena Canals. Zobrazt nabídku Lorena Canals koberců.

Zobrazit více
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
Zobrazují se 40 – 78 z 87 položek
Zobrazují se 40 – 78 z 87 položek