🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Mujkoberec.cz se stal vítězem soutěže Shop Roku 2021!

Každý rok nezávislá služba Heureka.cz pořádá celorepublikovou anketu, v níž zákazníci hodnotí jednotlivé eshopy z hlediska nabízených služeb, kvality dodání a prodávaných produktů, rychlosti a kvality komunikace, no zkrátka spoustu různých metrik, které dohromady dávají jasný obrázek o daném prodejci. Stovky tisíc zákazníků v anketě každoročně porovnávají tisíce českých a slovenských online prodejců. Proto máme ohromnou radost, že se Mujkoberec.cz stal vítězem v kategorii Bydlení a zahrada

V jiné disciplíně - cena kvality, kde nezávislá komise složená z odborníků na internetový prodej hodnotí eshopy podle kvality a unikátnosti nabízených služeb, jsme získali v kategorii Nábytek druhé místo.

Moc nás těší, že jste nás takto pozitivně hodnotili a velmi Vám za to děkujeme. Můžeme Vám slíbit, že Vaši důvěru nezklameme. Letos pro Vás chystáme ještě plno zajímavých novinek, které posunou nakupování u nás na ještě lepší úroveň.

Na fotce: Marek, Lucka a Tomáš. <3

Mujkoberec.cz - Heureka shop roku

Podívejte se na to, jak večer probíhal: 


Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více