🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Teambuilding - aneb Mujkoborci v Krkonoších!



V červenci naši Můjkoborci vyrazili na víkend do Malé Úpy v Krkonoších. 

Sešlo se nás hodně včetně nováčků, které někteří z nás viděli úplně poprvé. A hlavně jsme všichni byli rádi, že jsme zase pohromadě a vyrážíme na teambuilding!



Do Krkonoš jsme dorazili v pátek večer, kde už na náš čekal správce chaty s výbornou večeří. Po večeři následovala zábava v podobě turnaje v šipkách, Člověče nezlob se a chill u nás na chatě. 



Druhý den jsme vstali brzo ráno a po vynikající snídani se vydali zdolat nejvyšší vrcholek ČR. Kdy jindy poznat lépe kolegy, než během náročného výšlapu na Sněžku. Horské prostředí jsme si užili naplno. Na vrcholku nás ochladil prudký vítr a „příjemných“ 5 stupňů.

Naštěstí jsme to zvládli a sešli se opět na chatě v plném počtu :-D 







V neděli jsme jeli na bobovou dráhu do Pece pod Sněžkou. Boby nás vyvezli do pěkné výšky a pak cestou dolů jsme se kochali nádhernou přírodou kolem nás. 



Cestou domů do Prahy jsme se ještě stavili na oběd do středověké restaurace v Dětenicích, kde nám obsluha pěkně zanadávala (mají to v popisu práce). 

Cíl, který jsme si dali před začátkem týmové akce, byl úspěšně splněn. Můjkoborci si teambuilding parádně užili, lépe se poznali a spokojení dorazili domů. Víme, že když budou spokojení naši zaměstnanci, tak budou spokojení i naši zákazníci. A to je pro nás to nejdůležitější! Dobrá atmosféra v práci i mimo ní je základ, bez kterého by to zkrátka nefungovalo, a proto s radostí týmové akce týmové na posílení soudržnosti připravujeme. 

 

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více