🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Naši výrobci koberců Počet značek: 106

Níže najdete seznam světových výrobců koberců, jejichž produkty naleznete na našich stránkách. Můžete si přečíst něco o jejich historii nebo si stáhnout katalog.
na stránku
Zobrazují se 40 – 78 z 106 položek
  • Dywany Łuszczów

    Společnost Dywany Łuszczów vznikla roku 1995. V průběhu let vybudovala maloobchodní prodejní síť prodejen. Nyní nabízí velký výběr koberců, běhounů a podlahových krytin z PVC.
  • Egger

    18. prosince 1961 vyrobili první dřevotřísku závodě v St. Johann in Tirol (AT). Základ historie společnosti položil Fritz Egger st. se svým mottem „Dřevo je příliš cenné na to, abychom ho jen tak vyhodili“. Od té doby se z tyrolské pily vypracovali na jednoho z předních světových výrobců materiálů na bázi dřeva.
    Firma Egger je od roku 1961 soustavně rostoucí a celosvětově působící rodinný podnik se sídlem v St. Johann in Tirol v Rakousku. Značka sdružuje obsáhlé spektrum produktů pro výrobu nábytku a výstavbu interiérů, konstrukční dřevostavby i pro podlahy. Celkem 18 výrobních závodů skupiny sídlí v sedmi evropských zemích a z 26 odbytových kanceláří jsou dřevěné materiály exportovány do celého světa.
  • Egibi

    Společnost Egibi na českém a slovenském trhu zastupuje významné evropské i světové výrobce v oblasti stavebnictví. Mají dlouholeté zkušenosti, a proto jsou schopni obchodním partnerům dlouhodobě zajišťovat odborné poradenství na komplexní sortiment. Mimo kvalitu a širokou nabídku zboží dbají také na ekologii. Všichni výrobci, se kterými spolupracují, musí při výrobě dodržovat ekologické normy nebo používat ekologické suroviny pro výrobu. Například všichni jejich dodavatelé produktů ze dřeva musí splňovat certifikaci FSC. Tento mezinárodní certifikát zákazníkům zaručuje, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.
  • ELLE Decoration koberce

    Časopis ELLE Decoration vychází ve 25 zemích a má každý měsíc více než 10 milionů čtenářů. Spolu s německým výrobcem koberců Hanse Home vytvořila tato známá značka unikátní kolekci koberců, která se v konkurenci rozhodně neztratí. Originální vzory a kvalitní materiály vytvoří dokonalou atmosféru ve vašem pokoji. Kolekce ELLE Decoration vznikla jako novinka pro rok 2019 a poprvé byla představena na lednovém veletrhu Domotex v Hannoveru. V kolekci se objevují moderní vzory v pastelových barvách i výrazné osobité vzory koberců. Mujkoberec.cz je v současnosti výhradním prodejcem těchto koberců v ČR a SR.


    Zobrazti koberce Elle Decor
  • ETA

    ETA je česká firma vyrábějící elektrické spotřebiče již od roku 1943. Zaměřuje se na pomocníky v domácnosti, jako jsou vysavače, žehličky, ledničky nebo spotřebiče do kuchyně. V současné době společnost ETA provozuje 25 prodejen a v portfoliu má 240 výrobků.
  • Euro Nářadí

    Ryze Česká společnost Euro Nářadí s.r.o. byla založena v březnu roku 2004 jako velkoobchod nářadím. Navazuje však na předchozí aktivity majitelů, které sahají až do roku 1997. Majitelé firmu založili s přesvědčením, že na základě své letité zkušenosti mohou zákazníkům nabídnout podstatně kvalitnější péči a servis, než na jaký byli do té doby zvyklí. Společnost Euro Nářadí s.r.o. patří mezi největší distributory stavebního, železářského a zahradního nářadí v České a Slovenské republice.
  • Europack

    Společnost Europack CHrudim je již více než 25 let dodavatelem samolepicích pásek a ochranných fólií. Posledních 15 let až do současnosti vybírají a zkouší nové produkty, zkvalitňují služby a hledají alternativní řešení pro různé situace. Pásky dělají přesně to, co mají. Lepí, drží a práce s nimi je tak jednoduchá, že o nich ani nevíte. Jak se říká: "O věcech, co fungují, člověk neví do doby, kdy fungovat přestanou." Díky pečlivému výběru kvalitních výrobků a dodavatelů mají prakticky nulové reklamace, což Vám může do budoucna ušetřit peníze i nervy.
  • Europe Grass

    Holandský výrobce umělých travních koberců, který dodává koberce do celého světa. Europe Grass je nejen výrobcem, ale též vyvíjí nové technologie a postupy výroby. Neustále se snaží vytvářet nové a lepší kvality za rozumnou cenu.
  • Fatra

    Fatra, a. s., patří mezi významné světové zpracovatele plastů (PVC, PE a PET). Fatra je nedílnou součástí plastikářského průmyslu. V roce 2022 za výrobky a služby Fatra utržila 4,4 mld. Kč a cca 70 % produkce směřovalo na zahraniční trhy. Fatra provozuje moderní technologie na zpracování plastů ve výrobních centrech v Napajedlích a Chropyni, kde zaměstnává 1.200 zaměstnanců. Společnost Fatra, a. s., nabízí špičkové produkty a specializovaná zákaznická řešení, která zahrnují nejen výrobu, ale i vývojové aktivity a poradenské služby. Fatra, a.s. prodává své výrobky do 49 zemí světa. Mezi zpracovávané suroviny patří PVC-P, PVC-U, LDPE, HDPE, EVAC, PP, PET, ABS. Svým zákazníkům poskytuje servis v oblasti oboru zkušebnictví a vývojových laboratoří, testování, přípravy vzorků a směsí, odborné poradenství a konzultace.  Vysokou kvalitu výrobků a služeb podporují zavedené systémy řízení kvality a ekologie ČSN EN ISO 9001 a ČSN EN ISO 14001. Fatra, a.s. již několikrát obhájila osvědčení „Responsible Care“.
  • Festival koberce

    KJ-Festival Teppiche Gmbh je největším tureckým a také jedním z největších světových výrobců koberců. Jedná se o společnost sídlící v německém městě Gronau, ale samotná výroba probíhá v tureckém městě Gaziantep.


    stáhnout pdf katalog Katalog Festival v PDF (vše možné objednat, dostupnosti potvrdíme)
  • Flair Rugs koberce

    Flair Rugs dodává koberce navržené ve Velké Británii po celém světě. Nemalá část portfolia jsou i prémiové, ručně tkané koberce původem z Indie. Firma dosáhla několika úžasných ocenění, jako Domácí produkt roku, Nejlepší koberec, Nejlepší globální koberec, Nejlepší moderní koberec a nejlepší dodavatel koberců za posledních 6 let. Flair Rugs zaručuje kvalitu a skvělý design.

    stáhnout pdf katalog Katalog Flair v PDF (vše možné objednat)
  • Floorwise

    Anglická společnost Floorwise Group se zabývá výrobou kvalitních podlahových doplňků. V širokém výrobním programu najdete podložky, vstupní rohože, lepidla, potěry, přechodové, ukončovací a soklové lišty, a také montážní nástroje. Floorwise, který již více než čtyři desetiletí od svého založení v roce 1982 dodává do podlahového průmyslu kvalitní produkty, se stal synonymem spolehlivosti, efektivního servisu a nakonec fantastických výsledků, díky čemuž je tato značka oblíbenou volbou pro mnoho maloobchodníků, dodavatelů a instalatérů.
  • Friedola

    Friedola je Německý dodavatel plastových a textilních interiérových a exteriérových produktů. Friedola byla založena v roce 1953, momentálně sídlí přímo v Německu a má pobočky po celém světě. Při vývoji a výrobě svých produktů se snaží dbát na nejnovější trendy v přístupu k životnímu prostředí a ekologii. Nastavuje vývoj stávajících i nových produktů tak, aby byla výroba udržitelná, s co nejmenší spotřebou energie a splňovala přísné Německé předpisy. Mezi její produkty najdete například koupelnové předložky, zahradní hadice, bazénové plachty, materiály pro ochranu před vlhkostí průmyslové podložky, ubrusy či protiskluzové podložky do kuchyně a mnoho dalšího.
  • GDmats koberce

    GDmats je slovenský výrobce kvalitních koberců a rohožek. Nabízí širokou nabídku s krásnými designy. Jistě si vybere každý. Vybírat můžete jak z velkoplošných koberců, běhounů, menších koberců, krásných koberců do dětského pokoje nebo originálních rohožek.
  • GEOMAT s.r.o.

    Dodavatel specializující se na technologii vyztužené zeminy a geosyntetika a jejich využití ve stavitelství a geotechnice. Společnost vznikla v roce 1998 a sídlí v Brně.
  • Gerflor

    Výrobce Gerflor vyvíjí a vyrábí specifické podlahové krytiny. Zabývá se výrobou krytin do bytových a komerčních prostor, do zdravotnictví, školství, sportu a průmyslu i do dopravních prostředků.
  • Graboplast

    Graboplast je maďarská společnost, která vyrábí podlahové krytiny pomocí nejmodernějších technologií a dodává je do více než 100 zemí. Sortiment výrobků se během poslední dekády výrazně změnil a nyní se společnost kromě výroby bytových podlah soustředí na speciální podlahy, jako jsou komerční, výstavní, sportovní a automobilové podlahy. Graboplast nabízí vysokou kvalitu a ve výrobních procesech používá suroviny šetrné k životnímu prostředí. Klíčem ke kvalitě je efektivní výroba, konkurenceschopnost a nadstandardní zákaznický servis. Společnost je certifikována dle ISO 9001 a ISO 14001.
  • Hamat

    Firma Hamat je nizozemský výrobce rohožek, předložek umělé trávy a nášlapů. Je to jeden z největších holandských exportérů podlahových krytin, zejména díky jeho širokému portfoliu výrobků. Vše je vyrobeno pod jednou střechou v obrovské hale a následně exportováno do různých zemí po celém světě. Výrobce rovněž drží všechny výrobky skladem a to dělá spolupráci mnohem snazší. Hamat sleduje nové trendy a každý rok přichází s inovacemi v materiálech, ale i vzorech koberců a rohožek.
  • Hanse Home Collection koberce

    Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru.



    Webové stránky Hanse Home. Zobrazit koberce Hanse Home.
  • Hanse Home Special Collection

    Hanse Home je mladá společnost založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v Česku a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru.



    Webové stránky Hanse Home. Zobrazit koberce Hanse Home.
  • Holtex

    Výroba a prodej českých koberců s tradicí a zkušenostmi od roku 1992. Dětské koberce, kusové koberce a nášlapy na schody. Mezi jejich služby patří prodej, výroba a zpracování koberců. Nabízí metrážové koberce, kusové koberce, dětské koberce, nášlapy na schody, běhouny, rohožky a předložky.

    Počet produktů: 0

  • Ideal

    Ideal, založený v roce 1975, je Belgický výrobce širokotkaných koberců, specializující se na navrhování a výrobu všívaných koberců ode zdi ke stěně pro rezidenční trh. Ideal byl vždy předním hráčem v tuftingovém průmyslu a nyní hrdě představuje své kolekce. Tyto speciálně upravené polyamidové příze vytvářejí přepychový koberec, měkký pod nohama, aniž by utrpěla trvanlivost a odolnost.Užijte si luxus a kvalitu těch nejměkčích celoplošných koberců, které Ideal nabízí.
  • ITC

    Belgická společnost ITC (Imperial Tufting Company) je součástí Balta Industries NV a patří k největším světovým výrobcům celoplošných koberců. Celoplošné koberce jsou praktickým a estetickým řešením pro zlepšení akustiky a komfortu prostoru, a zároveň mohou vytvořit jednotný a útulný design interiéru. Všechny produkty se vyrábějí v integrovaném výrobním závodě, což umožňuje úplnou kontrolu nad kvalitou koberce od počátku až po hotový výrobek. ITC nabízí široký výběr všívaných koberců z kvalitního polyamidu.
  • IVC Commercial

    Společnost IVC Commercial je světovým hráčem v designu a výrobě podlahových řešení. Zabývají se výrobou kobercových čtverců, LVT a heterogenních vinylových rolí, které se používají v obchodním, veřejném a soukromém prostředí. Mají 10 výrobních závodů  Evropě, Rusku a USA. Recyklované materiály využívají ve výrobě IVC Commercial, až do výše 35 až 50% z celkové hmotnosti LVT podlah. Kromě toho kobercové čtverce obsahují vysoce výkonné příze s obsahem až 40% recyklovaného polyamidu. Rovněž usilovně pracují na projektu EU Circular Flooring. Snaží se najít způsob, jak recyklovat vinylové podlahy po spotřebiteli do materiálu, který můžou použít v nových řešeních.
  • IVC group

    Belgická společnost IVC Group byla založena v roce 1997 v Avelgemu. Během několika let se společnost stala největším výrobcem vinylových podlah. Výrobní technologie s využíváním digitálního HD tisku vyniká dokonalým vykreslením dekorů, a je považována za nejlepší na světě. V současnosti podlahářský gigant má 5 výrobních závodů v Belgii, Lucembursku a v USA. Vinylové podlahy vyrábí pod obchodními značkami Leoline® (obytné vinylové podlahy), Flexitec® (obytná vinylová pro USA), Itec® (projekt vinyl podlahy) a Moduleo® (LVT - luxusní vinylové dílce nebo vysoce kvalitní modulární vinylové podlahy).
  • Kronoswiss

    Díky značkové švýcarské laminátové podlaze Kronoswiss využijete a získáte vysoký standard pohodlí u vás doma nebo v kanceláři. Vysoký výběr inspirujících dekorů vám umožňuje vybrat vhodné řešení pro Váš interiér.
    Důkazem vysoké kvality laminátových podlah, je získání ocenění a certifikátu “SWISS QUALITY” (Švýcarská kvalita), který byl tomuto výrobku udělen na základě přísných kvalitativních parametrů.
  • Lalee koberce

    Německá společnost Lalee byla založena v roce 1986 panem A.K.Lalee a dnes její chod vedou jeho tři synové. Přestože se jedná o rodinný podnik, stala se firma největším evropským výrobcem koberců. Lalee drží v každém okamžiku skladem minimálně 1.000.000 m2 koberců. Ať už hledáte levný moderní, jednobarevný shaggy nebo ručně vyráběný vlněný orientální koberec, u Lalee ho najdete.

    stáhnout pdf katalog Katalog Lalee v PDF (vše dovezeme za cca 4 týdny)

  • Lano - koberce a trávy

    Výrobce Lano má sídlo v evropské kobercové velmoci - Belgii. Historie sahá až do roku 1970, kdy došlo ke spojení 3 belgických výrobců se zhruba 100 letou tradicí v textilních produktech pod jednu střechu. Tato firma se dříve soustředila primárně na výrobu vysoce kvalitních koberců zpravidla orientálních vzorů, nicméně v poslední době se spíše začala koncentrovat na výrobu umělých trav a vysoce kvalitních metrážních koberců. Koberce mají často velmi vysokou hustotu a jsou vyrobeny ze speciálních úprav polypropylenu, polyesteru nebo přírodní novozélandské vlny, která je obecně považována za nejkvalitnější a dosud nepřekonaný materiál pro výrobu koberců. Kobercový výrobce Lano se rozhodně soustředí na minimálně střední nebo vysokou kvalitu produkce, takže nekvalitní laciné věci v této kolekci rozhodně nenajdeme.
  • Lentex

    Lentex je polský výrobce bytových a komerčních PVC krytin. Se svojí více než 100letou tradicí si vybudovala velmi dobré postavení na domácím i zahraničním trhu. Mají velmi velké spektrum zákazníků díky kvalitním výrobkům a velké škále barev a vzorů. Jejich produkty se objevují v domácnostech, veřejných budovách, v průmyslu, aj.
  • Little gem. carpets

    Belgická firma Little gem. se specializuje na výrobu dětských koberců a to hlavně pro nejmenší. Jejich dětské koberce splňují všechny aspekty pro zdravé prostředí pro všechny děti od malých miminek až po školáky. Koberce a podložky jsou vyrobeny z měkkých, příjemných a antialergenních materiálů a je možné je použít jak v místnosti, tak třeba na zahradě. Po použití je lze snadno opláchnout vodou a smotat do role, která se vejde třeba do skříně. Z moderních pestrobarevných motivů si vyberete jak pro kluky, tak pro holky.

  • Lorena Canals koberce

    Výrobce Lorena Canals působí na kobercovém trhu již od roku 1990. Vlastní 2 továrny v Indii, kanceláře v Barceloně a New Yorku a několik skladů v Evropě, Asii a Spojených státech. Spolupracuje s více než 170 řemeslníky, kteří se velmi pečlivě starají o každý detail nově vznikajícího koberce. Při výrobě se používají pouze přírodní látky a barviva, která jsou šetrná k životnímu prostředí. Výrobce Lorena Canals si zakládá na vysoké kvalitě svých výrobků, a to v každé části výrobního procesu. Všechny výrobky jsou proto vyráběny ručně! Jejich největší chloubou jsou 100% bavlněné koberce, které můžete jednoduše a lehce vyprat přímo v pračce! Odpadá tak starost s namáhavým a zdlouhavým ručním praním koberců. Kromě originálních a praktických koberců ale vyrábí tato společnost i zajímavé bytové doplňky.
  • Luxusní koberce Osta

    Koberce Osta mají v naší nabídce speciální postavení. Tento výrobce z malého belgického městečka Deerlijk se totiž již od svého založení v roce 1934 specializuje na produkci prémiových koberců z přírodních materiálů. K výrobě velké části z nich používá proslulou ovčí vlnu z Nového Zélandu.


    stáhnout pdf katalog Zobrazit katalog Osta

  • Macher

    Macher na Českém a Slovenském trhu zastupují významné evropské i světové výrobce v oblasti stavebnictví. Mají dlouholeté zkušenosti a proto jsou schopni zákazníkům dodat kvalitní zboží.
  • MaxMax.cz

    MaxMax.cz je přední český internetový e-shop, který se specializuje na dětský a moderní nábytek, kusové koberce, matrace, dekorace, vybavení koupelen, zahradní věci a další bytové doplňky. Zboží rozváží zákazníkům po celé ČR vlastní dopravou, po domluvě zajišťují také jeho výnos a odbornou montáž.
  • Medipa (Merinos) koberce

    Merinos je turecký výrobce koberců založený v roce 1970 v měnším městečku Gaziantep. Zakladatel Mehmet Erdemoğlu předal management svým dětem, nicméně zůstal ve společnosti hlavní hnací silou až do posledních okamžiků, kdy ještě mohl pracovat. Firma Merinos nyní exportuje do 78 zemí v 5 kontinentech a je světovým leaderem ve výrobě textilu a globální značkou.
  • Mercury Flooring

    Belgická společnost MercuryFlooring je specialista na podlahové krytiny s vysoce automatizovanými výrobními závody. Vyrábí produkty pro venkovní i vnitřní použití v domácím i profesionálním prostředí. Mají zaměření na výrobu rohoží, rohožek na které tisknou obrazce a vzory dle přání zákazníka.
  • Mint Rugs - Hanse Home koberce

    Kolekce Mint Rugs nabízí mnoho typů koberců v pastelových nebo tlumených barvách. Jedná se o kolekci německého výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.
  • Mirel Vratimov a.s.

    Společnost Mirel Vratimov a.s. se specializuje na výrobu izolačních materiálů vlastních značek MIRELON® a STARLON® a další škálou výrobků. Posláním společnosti Mirel Vratimov je nabídnout nejen kvalitní výrobky, ale rovněž kvalitní a spolehlivé služby.
  • Mono Carpet

    Zhlédněte koberce od výrobce Mono Carpet
Zobrazují se 40 – 78 z 106 položek