🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Uložit

Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm

  • Do celého bytu
Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm

Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm

Schodová vinylová hrana perfektně zakryje hranu schodu a vytvoří dokonalý vzhled dřevěného prkna. Schodová vinylová hrana Montréal svým dekorem perfektně zapadne ke stejnojmennému dekoru vinylové podlahy klikové Canadian Design Montréal. Imitaci dřeva v barevné kombinaci světlých tónů s tmavým hnědým vzorováním. Hrana má stejné vlastnosti jaké samotné vinylové lamely. Je zcela voděodolná a odolná na vysokou zátěž, to zaručí stálost a využití v namáhaných domácnostech a v komerčních prostorech. Jednoduchá instalace pomocí klikových zámků, zaručí jednoduchou montáž a efektivní spojení. Součástí balení je schodová vinylová hrana 120x12,5x5,5cm a soklová lišta 120x4cm.   Více informací
Doprava zdarma, vrácení zdarma do 1 roku
Doprava i vrácení ZDARMA do ČR a SR
Možnosti dopravy a platby

Více informací

Výhodná cena !
979 Kč bez kódu s DPH
979 Kč s kódem
809 Kč bez DPH

Ani Aladin neumí nařezat koberec s nulovými rozměry. Prosíme, zadejte všechny rozměry větší než 0 :)

Odchylka v rozměru může být 1%, min 3 cm (norma ČSN P CEN/TS 14159), doporučujeme připočítat rezervu 5-10 cm. Při objednání kusů z různých šíří role může mít každá role jiný barevný odstín.
Zlatá střední cesta
Egibi Značka:
Egibi
Doprava zdarma
do ČR a SR na všechny objednávky
Vrácení zdarma včetně dopravy
Nevyhovuje barva? Zboží můžete bezdůvodně vrátit až do roka od odeslání.
Záruka na 3 roky zdarma
Našim produktům plně věříme a tady je důkaz.
Garance nejnižší ceny
Pokud do 60 dnů od nákupu uvidíte zakoupené zboží na našem webu levněji, vrátíme Vám rozdíl.
Další ALL INCLUSIVE výhody ZDARMA

Aladin by se pro Vás doslova rozkrájel:

  • Koberce na míru v libovolném rozměru
  • Zdarma vizualizace ve Vaší místnosti
  • Bytový rádce + inspirační koutek
  • Slevy na další nákup
  • Za koberec můžete zaplatit až si ho vyzkoušíte
  • Prvotřídní zákaznická podpora
  • Příslušenství

    Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm
    Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm Schodová vinylová hrana Montréal 120x12,5x5,5 cm


    Popis produktu

    Schodové vinylové hrany perfektně zakryjí hrany schodů a vytvoří dokonalý vzhled dřevěných prken. Schodové vinylové hrany mají stejný dekor jako stejnojmenné dekory vinylových lamel řady Canadian. Velmi realistické a propracované vzory a barvy vytvářejí dokononalý dřevěný vhled, který bude slušet v každém interiéru. Hrany mají stejné vlastnosti jaké samotné vinylové lamely. Jsou zcela voděodolné a odolné na vysokou zátěž, to zaručí stálost a využití v namáhaných domácnostech a v komerčních prostorech. Jednoduchá instalace pomocí klikových zámků, zaručí jednoduchou montáž a efektivní spojení.



    Vinylová podlaha CANADIAN DESIGN je certifikovaná a zdravotně nezávadná podlahová krytina vyrobená z několika vrstev odolného materiálu. Nejspodnější vrstvu tvoří integrovaná podložka, na kterou navazuje vyrovnávací vrstva a odolné minerální jádro. Tuhé jádro, díky kterému podlahy nesou označení SPC RIGID, zvyšuje celkovou kvalitu a trvanlivost podlahy a zároveň snižuje nároky kladené na podklad. Dekorativní vrstva vypadá extrémně přirozeně a je k nerozeznání od dřevěného prkna. Nejsvrchnější je ochranná vrstva zvyšující odolnost a zajišťující snadnou údržbu. Jedná se o zámkové vinyly vhodné na podlahové vytápění, které jsou 100% voděodolné, neobsahují škodlivé látky a mají pevné zámky 2G Välinge. Dále jsou trvanlivé a stabilní, protiskluzové, mají skvělé akustické vlastnosti a na dotek jsou teplé. Další výhodou je snadná pokládka - můžete je položit na jakýkoli běžný povrch, jako je beton nebo keramická dlažba. Povrch však musí být předem dobře připraven - měl by být pečlivě vyčištěn a vyrovnán. Díky mnoha kvalitním vlastnostem a skvělým parametrům je vinyl CANADIAN DESIGN senzační volbou do domácností včetně zatěžovanějších místností, koupelen či kuchyní. Obstojí ale i v komerčních prostorech se střední zátěží. Unikátní dřevěné dekory jsou inspirovány kanadskou přírodou.

    Speciální vlastnosti Vhodný pro podlahové topení

    Tato podlahová krytina má ráda, když je jí teplíčko, a proto ji můžete bez obav položit na podlahové topení. Tak bude teplo vám i jí a všichni budou spokojení. Pokud vybíráte vinylovou podlahu, mějte prosím na paměti, že podlahové vytápění nesmí přesahovat 27 °C, aby platila záruka.

    Třída kvality Zlatá střední cesta

    Tento produkt nabízí velmi dobrou bilanci ceny a kvality. K výrobě byly použity kvalitnější materiály. Díky tomu je u tohoto výrobku posílená jeho životnost. Výrobek byl navržen profesionály s důrazem na dobře vypadající a nezaměnitelný design při zachování praktičnosti a snadné údržby výrobku. Přes to všechno se cenu podařilo udržet v rozumných mezích.

    Ke stažení

    Recenze

    Recenze produktu

    Hodnocení do 15. 12. 2022 mohla být přidána i neregistrovanými uživateli. Hodnocení od 16. 12. 2022 jsou ověřená, přidaná pouze registrovanými uživateli a nejsou moderovaná.



    Pro přidání recenze se prosím přihlaste

    To nám nově ukládá zákon, aby recenze byly autentické.

    Zapomenuli jste heslo?

    Zaregistrovat se


    Informace o výrobci Egibi:

    Egibi

    Společnost Egibi na českém a slovenském trhu zastupuje významné evropské i světové výrobce v oblasti stavebnictví. Mají dlouholeté zkušenosti, a proto jsou schopni obchodním partnerům dlouhodobě zajišťovat odborné poradenství na komplexní sortiment. Mimo kvalitu a širokou nabídku zboží dbají také na ekologii. Všichni výrobci, se kterými spolupracují, musí při výrobě dodržovat ekologické normy nebo používat ekologické suroviny pro výrobu. Například všichni jejich dodavatelé produktů ze dřeva musí splňovat certifikaci FSC. Tento mezinárodní certifikát zákazníkům zaručuje, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.

    Zobrazit všechny produkty od výrobce Egibi

    Instalace (pokládka) vinylové podlahy

    Kompletní video návod jak vinyl položit:



    Co musí být hotové před pokládkou?

    Ať už budeme pokládat lepený či klikový vinyl, povrch musí být absolutně rovný, soudržný a čistý. Nikdy nepokládejte vinyl na PVC podlahu ani na koberec. Tyto materiály se mohou zvlnit, a to by Vám mohlo na podlaze napáchat pěkné škody. Jediná krytina, na kterou je možné vinyl položit je vyrovnaná dlažba. Jinak je nutné vinyl položit buď na novou podlahu nebo je potřeba místnost vystěrkovat (ideální stěrka se skelným vláknem), než se vinyl začne pokládat. Před pokládkou se rovněž ujistěte, že je podlaha dokonale suchá.

    Obecné principy pokládání

    Při pokládce vinylu nikdy nepokládáme podlahu až ke stěně, ale necháme mezeru na tzv. dilatační spoje mezi podlahou a stěnou. Jedná se o mezeru o velikosti 5 až 10 mm od stěny a od všech pevných věcí v prostoru např. sloupů apod. V důsledku změn teplot a vlhkosti v místnosti se může vinylová podlaha mírně roztáhnout nebo zmenšit (spíše v jednotkách mm). Pokud by ale byla natlačená až ke stěně, neměla by se kam roztáhnout a začala by se vlnit.

    Vinyl by měl být složen minimálně 2 dny v daných místnostech pokládky, aby se aklimatizoval na podmínky v daných prostorech.

    Pokud pokládáte v místnosti s podlahovým vytápěním, topení v ideálním případě vypněte nebo ho snižte na minimální vytápěnou teplotu

     

    Umisťování vinylových dílců:
    Vinylové dílce pokládáme v řadách tak, aby spáry (mezery mezi dílci) nebyly v každé řadě na stejném místě, ale musí být od sebe minimálně 10-15 cm vzdálené: 



    Jak vybrat vinylovou podlahu?

    Kromě vzhledu se budete rozhodovat dle parametrů jednotlivých druhů vinylových podlah:


    Zátěžová třída
    Označuje ji dvojice čísel, z nichž to první odpovídá konkrétnímu prostoru, kde bude podlaha umístěna. Číslo 2 je pro bytové prostory, číslo 3 pro prostory komerční a číslo 4 naznačuje, že krytina je určena pro průmyslové objekty. Druhé číslo určuje odolnost vůči zátěži. Např. podlaha s označením 21, bude vhodná např. do ložnice, tedy místnosti, která nepodléhá velké zátěži.

    Materiál základové desky
    Materiálů, které fungují jako nosná vrstva je velké množství. Obecně lze říci, že těžší materiály jsou odolnější. Aktuálně se jeví jako nejvhodnější vinylové podlahy s rigidním jádrem, u kterého oceníte hlavně lepší tvarovou stálost pod vlivem teplotních změn a pevnější zámky.

    Tloušťka podlahy
    Platí pravidlo, že s nižší tloušťkou výrazně klesá také kvalita. Podlahy s nižší tloušťkou nemívají tak pevné zámkové spoje a také se více projeví nerovnosti podkladu. Dalším podstatným kritériem je také tloušťka nášlapné vrstvy. Opět platí, že čím větší tloušťka nášlapné vrstvy, tím je podlaha odolnější.

    Struktura povrchu
    Povrch by neměl být úplně hladký a ani ne moc hrubý. Pokud si potrpíte na kvalitu, vyžadujte podlahy s registrovaným embossem – povrch s touto technologií je např. nerozeznatelný od povrchu skutečného dřeva.

    Vhodnost pro vytápěnou podlahu
    Pokud máte podlahové vytápění, je nutné zvolit podlahu, která je k tomu určená.


    Parametry

    Tip: Všechny základní pojmy a jejich vysvětlení naleznete v našem slovníku koberců a podlah.

    Integrovaná podložka (vinyl) Ano, obsažena
    Typ dílců Klikový se zámky
    Zátěžová třída 23 - domácnost, vysoká zátěž
    33 - komerční prostory, vysoká zátěž
    Nášlapná vrstva 0,3 mm
    Třída hořlavosti (reakce na oheň) Bfl - pouze omezené šíření požáru
    Materiál Syntetický (umělý)
    Specifikace materiálu SPC RIGID
    Celková výška 5 mm
    Využití Vnitřní
    Speciální vlastnosti Vhodný pro podlahové topení
    Další vlastnosti Snadná údržba
    Způsob výroby Strojně dělaný
    Třída kvality Zlatá střední cesta
    Dekor Dřevo
    Značka Egibi
    Záruka 3 roky (prodloužená zdarma)
    Doprava Doprava zdarma k Vám i zpět
    Typ produktu Lišta
    Barva Hnědá
    Aladinův tip
    Co na to říká expert Aladin?
    To bude každému schodu slušet....

    Máte k produktu dotaz?

    Ptejte se, jsme rádi k dispozici :)

    Zákaznická podpora k dispozici
    Monika Jodlová
    Zákaznický blahotvůrce,
    Aladinův pomocník
    +420 277 000 178
    Po - Pá: 9 - 18h, So: 9 - 13h
    Položit dotaz k produktu
    Otevře chat (přes celou obrazovku)
    Podrobný kontakt

    Tip: Nechte si zdarma poradit od profesionální designérky

    Napište nám Vaši přibližnou představu a naše profesionální designérka Vám zdarma doporučí koberec nebo podlahu přesně pro Vaše potřeby. Nejenže navrhne správnou podlahovou krytinu z hlediska funkčnosti, ale také doporučí ten správný design koberce či dekor podlahy dle posledních bytových trendů.




    Přidat více příloh Přidat další obrázek

    Přiložení obrázku není povinné, ale pro získání lepší představy to určitě doporučujeme.


    Uveďte ideálně místnost, do které koberec vybíráte, zda se jedná o kusový koberec, metrážový nebo podlahu, preferenci barvy a přibližný rozměr. Vše ostatní již nechte na naší designérce.


    Více informací o tom, jak zpracováváme osobní údaje najdete v našich Zásadách zpracování osobních údajů.

    Nejste si jisti? Ptejte se designérky:
    designer@mujkoberec.cz


    Pavla Tvrdíková
    Profesionální designérka
    Znáte z TV Prima (Mistři dílny)
    Více o Pavle

    Pokud preferujete telefonickou konzultaci, bude se Vám ráda věnovat naše zákaznická podpora: +420 277 000 178


    Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Schodové vinylové hrany Canadian (9)