🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Sedací vaky (poufy)

Sedací vaky, často nazývané také poufy, jsou oblíbeným kouskem nábytku, který poskytuje pohodlné a neformální posezení. Jsou to velké pytle plné polystyrenových granulí, pěny nebo jiného materiálu, který se přizpůsobuje tvaru těla uživatele a poskytuje měkké a relaxační prostředí. Sedací vaky jsou k dispozici v různých tvarech, velikostech, vzorech a barvách, což umožňuje vybrat si takový, který se hodí k designu a stylu Vašeho interiéru. Jsou ideální pro ty, kteří hledají volbu nábytku, která je moderní, pohodlná a víceúčelová.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Rozměry sedáků
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
3299 4599
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
8 produktů
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Sedací vaky, někdy nazývané také poufy, jsou oblíbeným kouskem nábytku pro relaxaci a pohodlí. Jsou to velké pytle naplněné měkkým materiálem, jako jsou polystyrenové kuličky nebo pěna, které nabízejí pohodlné a flexibilní posezení.
Sedací vaky jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, včetně klasických kulatých tvarů, hruškovitých forem nebo obdélníkových designů. Většina sedacích vaků má odnímatelné potahy, které lze prát v pračce, což usnadňuje čištění. Sedací vaky jsou skvělým způsobem, jak přidat do Vašeho domova pohodlí a zábavu a jsou oblíbené u lidí všech věkových skupin.