🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Podložky

Protiskluzové podložky jsou důležitým doplňkem pro koberec, který pomáhá udržet koberec na místě a zabránit jeho posouvání se po podlaze. Tyto podložky jsou obvykle vyrobeny z materiálů s protiskluzovým povrchem. Protiskluzové podložky pomáhají předcházet úrazům a nehodám tím, že zabraňují koberci posouvat se po podlaze. Použití protiskluzové podložky může snížit opotřebení a zvýšit životnost Vašeho koberce. Stačí je položit pod koberec a zajistit, že jsou rovnoměrně rozloženy pod celou plochou. Při výběru protiskluzové podložky je důležité zvážit velikost, tloušťku a materiál podložky, aby co nejlépe vyhovovaly Vašim potřebám a typu koberce, který používáte.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Šířka běhounu
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
199 1499
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
19 produktů
Zobrazují se 1 – 19 z 19 položek
  1. Bezpečnost: Protiskluzové podložky pomáhají předcházet úrazům a nehodám tím, že zabraňují kobereci posouvat se po podlaze. To je zejména důležité v prostorách s vysokým provozem, jako jsou chodby nebo schody.

  2. Pohodlí: Tyto podložky mohou také přispět k pohodlí při chůzi na koberci tím, že poskytují dodatečnou tlumení nárazů a chodcům poskytují stabilnější podporu.

  3. Prodloužení životnosti koberec: Použití protiskluzové podložky může snížit opotřebení a zvýšit životnost vašeho koberce. Tím, že se zabrání posouvání se, koberec zůstává na místě a není vystaven nadměrnému tření nebo tahání.

  4. Snadná instalace: Protiskluzové podložky jsou obvykle jednoduché k použití a instalaci. Stačí je položit pod koberec a zajistit, že jsou rovnoměrně rozloženy pod celou plochou.

  5. Univerzálnost: Tyto podložky jsou k dispozici v různých velikostech a tloušťkách, což umožňuje vybrat ty nejvhodnější pro konkrétní typ a velikost koberec a podlahy.

Protiskluzové podložky jsou důležitým doplňkem pro koberec, který pomáhá udržet koberec na místě a zabránit jeho posouvání se po podlaze.