🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Venkovní kusové koberce (Outdoor)

Venkovní koberce jsou navrženy tak, aby odolávaly venkovním podmínkám a poskytovaly pohodlí a styl na terase, balkoně nebo v zahradě. Jsou vyrobeny z materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření, a jsou snadno čistitelné. Nabízíme několik typů venkovních koberců, stačí si jen vybrat. Při výběru venkovního koberce je důležité vzít v úvahu klimatické podmínky vaší oblasti a umístění, kde bude koberce umístěn. Je také vhodné vybírat koberce, které jsou snadno čistitelné a odolné vůči UV záření, což prodlužuje jejich životnost.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
299 7449
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
537 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 537 položek

Jaký venkovní koberec zvolit?

  1. Polypropylenové koberce: Polypropylen je populární materiál pro venkovní koberce, protože je odolný vůči vlhkosti, plísním a UV záření. Koberce z tohoto materiálu jsou také lehké a snadno se udržují.

  2. Polyesterové koberce: Polyesterové koberce mají dobrou odolnost vůči oděru a skvělou barvou. Jsou vhodné pro venkovní použití a nabízejí pohodlí pod nohama.

  3. Nylonové koberce: Nylonové vlákna jsou pevná a odolná vůči opotřebení. Koberce z nylonu jsou vhodné pro oblasti s vysokým provozem, například na terasách nebo v zahradách s častým pohybem.

  4. Nadace z pryže: Pryžové koberce jsou voděodolné a odolávají vlhkosti. Jsou vhodné pro oblasti s vysokým znečištěním nebo na místech, kde může dojít k rozlití tekutin.

  5. Sisalové nebo kokosové koberce: Tyto koberce mají přírodní vzhled a jsou vyrobeny z přírodních materiálů. Jsou však méně odolné vůči vlhkosti než syntetické varianty, takže by měly být chráněny před deštěm.

  6. Voděodolné podložky: Pro extra ochranu před vlhkostí můžete použít venkovní koberce s voděodolnými podložkami.

  7. Rozměr a design: Venkovní koberce jsou k dispozici v různých rozměrech a designech, abyste mohli vybrat takový, který bude odpovídat vašemu stylu a potřebám prostoru.

Variantou mohou být i travní koberce, které jsou vhodné pro balkóny, terasy nebo jako podklad kolem bazénu.

Venkovní koberec

Související články z blogu:

Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více