🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nášlapy na schody (schodnice)

Kobercové nášlapy na schody (schodnice) děláme profesionálně pouze z kvalitních materiálů. Všechny nášlapy jsou mimořádně ohebné a odolné proti zátěži a běžnému ošoupání se. U některých nášlapů používáme i materiály ze zátěžových koberců. Tyto koberečky na schody nabízíme v půlkruhovém či obdélníkovém tvaru. U všech těchto produktů se jedná o samolepící nášlapy na schody, které můžete koupit v sadě či jednotlivě. Schodišťové nášlapy můžete vybírat v různých barvách, zátěžových třídách, s různou výškou či typem vlasu. Nášlapy na schody, často nazývané také schodové nášlapy nebo schodové kryty, jsou ochranné prvky umístěné na povrchu schodů, aby chránily podlahu a zároveň zvýšily bezpečnost uživatelů.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Velikost nášlapu
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
99 2999
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
142 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 142 položek

Nášlapy na schody, často nazývané také schodové nášlapy nebo schodové kryty, jsou ochranné prvky umístěné na povrchu schodů, aby chránily podlahu a zároveň zvýšily bezpečnost uživatelů. Existuje několik druhů nášlapů na schody, včetně:

 Gumové Nášlapy:

  • Gumové nášlapy jsou trvanlivé a odolné vůči opotřebení. Jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití a poskytují výbornou protiskluzovou povrchovou úpravu.

 Pryžové Nášlapy:

    • Pryžové nášlapy nabízejí podobné vlastnosti jako gumové nášlapy. Jsou vhodné pro oblasti s vysokou zátěží a mají dobré protiskluzové vlastnosti.

Kombinované Materiály:

  • Některé nášlapy mohou být kombinací různých materiálů, jako je například dřevo a kov. Tento design poskytuje jedinečný vzhled a kombinuje vlastnosti různých materiálů.

Při výběru nášlapů na schody je důležité zohlednit nejen estetiku, ale také bezpečnost a funkčnost. Správně zvolené nášlapy mohou chránit povrch schodů před opotřebením, snížit riziko úrazů a přispět k celkovému designu interiéru nebo exteriéru vašeho domova či budovy.

Související články z blogu:

Proč investovat do nášlapů na schody?

Proč investovat do nášlapů na schody?

Estetický doplněk, který navíc skvěle ochrání vaše schody i zdravím. To jsou nášlapy na schody. Přečtěte si, jaké skrývají tajemství.
Číst více