🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Laminátové podlahy

Laminátové podlahy jsou oblíbenou volbou pro interiéry díky své odolnosti, jednoduché instalaci a relativně nízkým nákladům. Jsou vyrobeny z několika vrstev materiálů, které jsou lisovány dohromady a poté pokryty ochrannou vrstvou. Laminátové podlahy obvykle používají systém "kliknutí", který umožňuje snadnou instalaci bez potřeby lepidla. Laminátové podlahy jsou k dispozici v široké škále designů, vzorů a povrchových úprav, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic. To umožňuje vytvoření vzhledu přirozených materiálů bez vysokých nákladů. Laminátové podlahy jsou obvykle cenově dostupnější než jiné typy podlahových krytin. Díky povrchové vrstvě jsou odolné vůči skvrnám a nevyžadují časté čištění. Laminátové podlahy jsou stabilní a odolné vůči působení vlhkosti a teplotním změnám.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
335 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
57 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 57 položek
Laminátové podlahy jsou populární volbou pro mnoho domácností a komerčních prostorů díky své odolnosti, jednoduché údržbě a relativně nízkým nákladům. Laminátové podlahy jsou k dispozici v široké škále designů a vzorů, které napodobují vzhled dřeva, kamene nebo dlažby. Mohou nabízet realistický vzhled s různými texturami a odstíny. Laminátové podlahy jsou velmi odolné vůči poškrábání, opotřebení a skvrnám, což je činí ideální volbou pro oblasti s vysokou průchodností, jako jsou obývací pokoje, chodby a kancelářské prostory. Laminátové podlahy lze instalovat relativně snadno pomocí systému kliknutí, což umožňuje rychlou a jednoduchou instalaci bez potřeby lepidla nebo speciálního nářadí. Laminátové podlahy jsou obvykle cenově dostupnější než některé jiné typy podlahových krytin, jako je dřevo nebo kámen, což je činí atraktivní volbou pro ty, kteří hledají ekonomické řešení. Laminátové podlahy jsou hypoalergenní, což znamená, že jsou vhodné pro alergiky, protože nepřitahují prach, roztoče a další alergeny tak jako koberce. Laminátové podlahy mohou být skvělou volbou pro ty, kteří hledají praktickou a atraktivní podlahovou krytinu pro své domovy či kancelářské prostory.

Související články z blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Ty nekonečné rozhovory o tom, jakou zvolit. Ale nestrachujte se, milí čtenáři, dnes se ponoříme do vod nekonečného moře podlahových možností vysvětlíme si rozdíly mezi laminátovými a vinylovými podlahami.
Číst více