🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Čistící prostředky

Čištění podlahových povrchů, jako jsou koberce, PVC a vinylové laminátové dřevěné podlahy, vyžaduje použití vhodných čistících prostředků, které nejen odstraní nečistoty, ale také zachovají povrchy v dobrém stavu. Čisticí spreje jsou vhodné pro ošetření konkrétních skvrn na kobercích. Neutrální čističe jsou vhodné pro většinu pvc a vinylových podlah. Existují také speciální čisticí prostředky určené přímo pro laminátové a dřevěné podlahy. Pamatujte, že při čištění jakýchkoli podlahových krytin je důležité dodržovat pokyny výrobce.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
89 849
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek
Pro čištění koberců a podlahových krytin z pvc a vinylu, včetně laminátových dřevěných podlah, je důležité používat vhodné čisticí prostředky, které nejenže odstraní nečistoty, ale také chrání povrchy a prodlužují jejich životnost. Jednoduché předplněné spreje jsou také populární pro rychlé čištění skvrn na kobercích. Speciální čisticí prostředky: Existují také čisticí prostředky navržené speciálně pro pvc a vinylové laminátové podlahy, které mohou poskytovat další ochranu a lesk. Existují také speciální čisticí prostředky určené přímo pro laminátové a dřevěné podlahy. Pamatujte, že při čištění jakýchkoli podlahových krytin je důležité dodržovat pokyny výrobce a zkoušet čisticí prostředky nejprve na malé neviditelné ploše, abyste se ujistili, že nedochází k poškození povrchu.