🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Čistící prostředky

Čištění podlahových povrchů, jako jsou koberce, PVC a vinylové laminátové dřevěné podlahy, vyžaduje použití vhodných čistících prostředků, které nejen odstraní nečistoty, ale také zachovají povrchy v dobrém stavu. Čisticí spreje jsou vhodné pro ošetření konkrétních skvrn na kobercích. Neutrální čističe jsou vhodné pro většinu pvc a vinylových podlah. Existují také speciální čisticí prostředky určené přímo pro laminátové a dřevěné podlahy. Pamatujte, že při čištění jakýchkoli podlahových krytin je důležité dodržovat pokyny výrobce.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
89 849
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
10 produktů
Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek
Pro čištění koberců a podlahových krytin z pvc a vinylu, včetně laminátových dřevěných podlah, je důležité používat vhodné čisticí prostředky, které nejenže odstraní nečistoty, ale také chrání povrchy a prodlužují jejich životnost. Jednoduché předplněné spreje jsou také populární pro rychlé čištění skvrn na kobercích. Speciální čisticí prostředky: Existují také čisticí prostředky navržené speciálně pro pvc a vinylové laminátové podlahy, které mohou poskytovat další ochranu a lesk. Existují také speciální čisticí prostředky určené přímo pro laminátové a dřevěné podlahy. Pamatujte, že při čištění jakýchkoli podlahových krytin je důležité dodržovat pokyny výrobce a zkoušet čisticí prostředky nejprve na malé neviditelné ploše, abyste se ujistili, že nedochází k poškození povrchu.