🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Lepidla, lepící pásky a chemie

Pro pokládky podlah a dalších stavebních prací jsou lepidla, lepící pásky a chemikálie klíčovými materiály. Lepidla pro pvc vytvářejí pevné a trvanlivé spoje s vynikajícími adhezními vlastnostmi a odolností vůči vlhkosti. Lepidla pro koberce jsou formulována s ohledem na texturu a podklad a poskytují silné spoje s odolností vůči vodě a teplotním změnám. Lepící kobercové pásky jsou snadným způsobem fixace koberců na podklad. Lemovka na koberec je praktickým a estetickým prvkem, který poskytuje ochranu a zakončení okraje koberce s elegantním a profesionálním vzhledem. Při pokládce podlah jsou také potřebné chemikálie pro přípravu podkladu, jako je odstraňovač starého lepidla a tmely pro vyplnění mezer mezi podlahovými prvky a zajištění vodotěsnosti.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
149 2299
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
30 produktů
Zobrazují se 1 – 30 z 30 položek
Pro pokládky podlah a dalších stavebních prací jsou lepidla, lepící pásky a chemikálie klíčovými materiály.


  • Lepidla na dřevo: Při pokládce dřevěných podlah jsou používána speciální lepidla, která poskytují silné a trvanlivé spoje.
  • Lepidla na PVC a vinyl: Pro lepení PVC nebo vinylových podlahových krytin se často používají lepidla na bázi disperze, která jsou flexibilní a odolná vůči namáhání.

  • Dvojstranné lepící pásky pro koberce: Jsou používány k upevnění koberců na podkladové materiály, zejména v komerčních prostorách, kde je vyšší zátěž.
  • Pásky na podlahové lišty: Při instalaci podlahových lišt jsou používány lepící pásky k upevnění lišt na stěny nebo na podlahu.

  • Úpravné prostředky pro přípravu podkladů: Před pokládkou podlah je důležité připravit povrchy, například pomocí podkladových nátěrů, které zajišťují lepší adhezi lepidla.
  • Čistící prostředky: Pro čištění povrchů před pokládkou podlah jsou používány různé čistící prostředky, které odstraňují nečistoty a mastnotu a zajišťují lepší přilnavost lepidla.

Každá aplikace vyžaduje specifické lepidlo, lepící pásku nebo chemikálie, které odpovídají povaze podlahového materiálu, podkladu a podmínkám instalace. Při výběru těchto materiálů je důležité vzít v úvahu tyto faktory a řídit se doporučeními výrobce pro optimální výsledky.