🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Lepidla, lepící pásky a chemie

Pro pokládky podlah a dalších stavebních prací jsou lepidla, lepící pásky a chemikálie klíčovými materiály. Lepidla pro pvc vytvářejí pevné a trvanlivé spoje s vynikajícími adhezními vlastnostmi a odolností vůči vlhkosti. Lepidla pro koberce jsou formulována s ohledem na texturu a podklad a poskytují silné spoje s odolností vůči vodě a teplotním změnám. Lepící kobercové pásky jsou snadným způsobem fixace koberců na podklad. Lemovka na koberec je praktickým a estetickým prvkem, který poskytuje ochranu a zakončení okraje koberce s elegantním a profesionálním vzhledem. Při pokládce podlah jsou také potřebné chemikálie pro přípravu podkladu, jako je odstraňovač starého lepidla a tmely pro vyplnění mezer mezi podlahovými prvky a zajištění vodotěsnosti.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
149 2299
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
31 produktů
Zobrazují se 1 – 31 z 31 položek
Pro pokládky podlah a dalších stavebních prací jsou lepidla, lepící pásky a chemikálie klíčovými materiály.


  • Lepidla na dřevo: Při pokládce dřevěných podlah jsou používána speciální lepidla, která poskytují silné a trvanlivé spoje.
  • Lepidla na PVC a vinyl: Pro lepení PVC nebo vinylových podlahových krytin se často používají lepidla na bázi disperze, která jsou flexibilní a odolná vůči namáhání.

  • Dvojstranné lepící pásky pro koberce: Jsou používány k upevnění koberců na podkladové materiály, zejména v komerčních prostorách, kde je vyšší zátěž.
  • Pásky na podlahové lišty: Při instalaci podlahových lišt jsou používány lepící pásky k upevnění lišt na stěny nebo na podlahu.

  • Úpravné prostředky pro přípravu podkladů: Před pokládkou podlah je důležité připravit povrchy, například pomocí podkladových nátěrů, které zajišťují lepší adhezi lepidla.
  • Čistící prostředky: Pro čištění povrchů před pokládkou podlah jsou používány různé čistící prostředky, které odstraňují nečistoty a mastnotu a zajišťují lepší přilnavost lepidla.

Každá aplikace vyžaduje specifické lepidlo, lepící pásku nebo chemikálie, které odpovídají povaze podlahového materiálu, podkladu a podmínkám instalace. Při výběru těchto materiálů je důležité vzít v úvahu tyto faktory a řídit se doporučeními výrobce pro optimální výsledky.