😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Lepící pásky

Lepicí pásky jsou nepostradatelným pomocníkem v domácnosti, kanceláři i průmyslu. Tato kategorie zahrnuje širokou škálu produktů, které jsou navrženy pro různé účely a povrchy. Mezi nejběžnější typy lepicích pásek patří oboustranné pásky, montážní pásky, lemovky a speciální pásky pro různé aplikace.

Koutek inspirace

Milé domy a byty, nejen vzhled je důležitý. Ale i to, co máte uvnitř! Už nemusíte cítit prázdnotu. V koutku inspirace najdete tipy, po kterých jste v koutku duše toužili.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
149 1399
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
11 produktů
Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek
  • Oboustranné lepicí pásky

Oboustranné lepicí pásky jsou ideální pro pevné a diskrétní spojení dvou povrchů. Používají se často při montáži, fixaci koberců, v reklamním průmyslu nebo při výrobě dekorací. Jsou dostupné v různých šířkách a tloušťkách, a také v provedeních s pěnovým nebo textilním základem, což zajišťuje optimální přilnavost k různým materiálům.

  • Montážní pásky

Montážní pásky jsou navrženy tak, aby nabízely vysokou nosnost a odolnost. Tyto pásky jsou ideální pro pevné uchycení předmětů na stěny, stropy nebo jiné povrchy bez nutnosti vrtání či používání hřebíků. Často se využívají v interiérovém designu, pro montáž zrcadel, obrazů nebo dalších dekorativních předmětů.

  • Lemovky

Lemovky jsou speciální typ lepicích pásek, které se používají k začišťování a ochraně okrajů látek, koberců nebo jiných materiálů. Pomáhají zabránit třepení a zajišťují čistý a profesionální vzhled. Jsou dostupné v různých barvách a materiálech, aby odpovídaly konkrétním potřebám a estetickým požadavkům.

  • Speciální lepicí pásky

Kromě výše uvedených kategorií existuje řada speciálních lepicích pásek, které jsou určeny pro specifické aplikace. Patří sem například  pásky pro použití v náročných venkovních podmínkách, které odolávají povětrnostním vlivům.


Výhody Lepicích Pásek

  • Jednoduchost použití: Snadná aplikace bez potřeby speciálních nástrojů.
  • Široké využití: Vhodné pro domácí, kancelářské i průmyslové použití.
  • Různorodost materiálů: Pásky jsou k dispozici v různých materiálech a provedeních, což umožňuje jejich použití na různých površích.
  • Efektivnost: Poskytují rychlé a pevné spojení, často bez potřeby dalšího příslušenství.

Lepicí pásky jsou všestranným řešením pro mnoho aplikací, ať už potřebujete něco opravit, upevnit nebo zkrášlit. Výběr správné lepicí pásky závisí na konkrétních potřebách a povrchu, na který bude aplikována.