🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Dárkové poukazy

Hledáte perfektní dárek pro milovníka interiérového designu? Dopřejte jim volnost výběru z široké nabídky koberců a podlahových krytin s naším dárkovým poukazem! Dárkový poukaz umožňuje příjemci vybrat si z široké škály koberců, pvc, vinylu, laminátu, linolea a dalších podlahových krytin dle svých preferencí a potřeb. S dárkovým poukazem může příjemce snadno procházet naším e-shopem, vybírat své oblíbené produkty a dokončit nákup rychle a bez problémů. Dárkový poukaz je skvělým dárkem pro každého, kdo si cení kvalitních a stylových podlahových krytin. Darujte svobodu výběru a zároveň inspiraci pro nové interiérové projekty.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Třída kvality
Více... Méně
Cena
500 501
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
1 produkt
Zobrazuje se 1 – 1 z 1 položky
Dárkový poukaz je skvělým dárkem pro každého, kdo si cení kvalitních a stylových podlahových krytin. Darujte svobodu výběru a zároveň inspiraci pro nové interiérové projekty. S dárkovým poukazem může příjemce snadno procházet naším eshopem, vybírat své oblíbené produkty a dokončit nákup rychle a bez problémů. Dárkový poukaz umožňuje příjemci vybrat si z široké škály koberců, PVC, vinylu, laminátu, linolea a dalších podlahových krytin dle svých preferencí a potřeb. Pro zakoupení dárkového poukazu navštivte naše webové stránky a klikněte na sekci "Dárkové poukazy". Zde vyberte hodnotu dárkového poukazu a zadejte informace o příjemci.