🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Dřevěné podlahy

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Dřevěné podlahy jsou klasickou volbou pro mnoho domovů a prostorů díky svému přírodnímu vzhledu, trvanlivosti a estetickému dojmu. Dřevěné podlahy dodávají místnosti příjemný a teplý vzhled, který je obtížné napodobit jinými materiály. Dřevo přináší do prostoru přírodní krásu, texturu a charakter. Správně udržované dřevěné podlahy mohou vydržet desítky let. Dřevěné podlahy jsou k dispozici v široké škále druhů dřeva, barev, vzorů a povrchových úprav, což umožňuje vytvoření jedinečného vzhledu, který ladí s interiérem a designovým stylem. Dřevěné podlahy jsou teplejší a pohodlnější na dotek než například dlažba nebo kámen. Jsou ideální pro chůzi naboso a poskytují příjemnou atmosféru v místnosti. Je důležité vybrat druh dřeva a povrchovou úpravu, které odpovídají Vašim potřebám a preferencím. Také si dejte pozor na vhodnou údržbu, aby Vaše dřevěné podlahy zůstaly dlouhodobě krásné a trvanlivé.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
1259 2680
Určení dle místnosti
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
22 produktů
Zobrazují se 1 – 22 z 22 položek
Dřevěné podlahy jsou tradiční a elegantní volbou pro interiéry, které dodávají do místnosti přírodní krásu a teplý vzhled. Dřevěné podlahy přinášejí do interiéru přírodní vzhled a teplo dřeva. Každá dřevěná deska má jedinečné znaky, jako jsou různé odstíny, textury a vzory, které přidávají do místnosti charakter. Kvalitní dřevěné podlahy jsou odolné vůči opotřebení a poškrábání a mohou být broušeny a obnoveny, aby vypadaly jako nové. Existuje mnoho druhů dřeva, které lze použít pro podlahy, každé s vlastními vlastnostmi a vzhledem. Mezi oblíbené patří dub, javor, buk a borovice. Dřevěné podlahy jsou k dispozici v široké škále druhů dřeva, barev, vzorů a povrchových úprav, což umožňuje vytvoření jedinečného vzhledu, který ladí s interiérem a designovým stylem. Dřevěné podlahy mají tendenci akumulovat méně prachu a alergenů než například koberce, což je výhodné pro alergiky. Při výběru dřevěné podlahy je důležité zvážit různé faktory, jako je druh dřeva, povrchová úprava, tloušťka, instalace a údržba. Každý druh dřeva má své vlastní charakteristiky a vhodnost pro různé prostředí, a proto je důležité vybrat ten správný typ dřevěné podlahy pro Vaše potřeby a estetické preference.