🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Rohože a rohožky venkovní

Venkovní rohože a rohožky jsou navrženy tak, aby odolaly povětrnostním podmínkám a zároveň poskytovaly pohodlí a estetiku venkovním prostorům. Polypropylenový materiál je odolný vůči vlhkosti, oděru a slunečnímu záření. Polypropylenové rohože jsou často používány venku a jsou snadno čistitelné. Bambusové rohože mají přírodní a exotický vzhled. Jsou odolné vůči vlhkosti, ale mohou vyžadovat speciální péči. Plastové a gumové rohože jsou odolné vůči vodě a snadno se čistí. Venkovní rohože by měly být odolné vůči UV záření, aby si udržely barvy a nebledly. Aby se zabránilo sklouznutí, mnoho venkovních rohoží má protiskluzovou zadní část. Při výběru venkovních rohoží se ujistěte, že jsou vhodné pro venkovní použití a splňují Vaše požadavky.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
189 1049
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
237 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 237 položek
Čistící rohože pro venkovní použití jsou vyrobeny z odolných a kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření a opotřebení. Tyto rohože mají speciální strukturu a povrchovou úpravu, která umožňuje efektivní záchyt nečistot a zachovává čistotu a bezpečnost prostoru. Díky svým vlastnostem jsou schopny odstraňovat hrubé nečistoty, absorbují vlhkost a zabraňují jejímu šíření.

Rohožky pro venkovní použití jsou rovněž vhodné pro různé typy prostorů, včetně vchodů do budov, teras, balkonů, předzahrádek a dalších venkovních ploch. Jsou dostupné v různých velikostech, tvarech a designech, aby vyhovovaly individuálním potřebám a estetickým preferencím. Některé čistící rohože jsou vybaveny speciálními výstelkami a drážkami, které dodatečně posilují čisticí účinek a zvyšují jejich trakční vlastnosti.

Čistící rohože a rohožky pro venkovní použití jsou tak skvělým řešením pro udržení čistoty, bezpečnosti a ochrany podlahových krytin ve venkovním prostředí. Díky nim lze minimalizovat vnášení nečistot do budov, snížit riziko uklouznutí a vytvořit příjemné a přívětivé prostředí pro všechny uživatele.

Související články z blogu:

Jak správně vybrat rohož?

Jak správně vybrat rohož?

Vstupní dveře do bytu i do domu jsou bránou do vašeho království. Měli byste jim proto věnovat pozornost. Stejně jako rohožce, přes kterou projde každý, kdo k vám vstupuje.
Číst více