🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Textilní rohože pro vnitřní použití

Rohože a předložky určené do interiéru jsou skvělým doplňkem pro Vaši domácnost. Díky nim můžete přidat do svého interiéru nejenom estetický prvek, ale také zvýšit pohodlí a ochranu podlahových ploch. Vnitřní rohožky jsou navrženy tak, aby snadno ladily s interiérem Vašeho domova a doplňovaly celkový design. Díky velkému výběru různých barev, vzorů a materiálů si můžete vybrat tu pravou rohožku, která bude odpovídat Vašemu vkusu a stylu. Využít je můžete ve všech místnostech Vaší domácnosti. Textilní rohože jsou skvělým doplňkem pro vnitřní prostory, protože přidávají pohodlí, zlepšují estetiku a mohou mít funkci tlumení zvuku. Při výběru textilních rohoží je důležité vzít v úvahu estetické, praktické a funkční aspekty, abyste dosáhli optimálního výsledku pro váš interiér.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
189 999
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
104 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 104 položek
Při výběru textilních rohoží pro vnitřní použití je důležité brát v úvahu několik klíčových faktorů:


Textilní rohože jsou skvělým doplňkem pro vnitřní prostory, protože přidávají pohodlí, zlepšují estetiku a mohou mít funkci tlumení zvuku. Při výběru textilních rohoží pro vnitřní použití je důležité brát v úvahu několik klíčových faktorů:

1. Materiál:

  • Vlna: Nabízí příjemný a teplý povrch. Je odolná vůči skvrnám, ale vyžaduje speciální péči.

  • Bavlna: Příjemná na dotek a snadno udržovatelná. Vhodná pro oblasti s nižší zátěží.

  • Syntetické Materiály (Polypropylen, Polyester): Odolné vůči skvrnám, snadno udržovatelné a vhodné pro oblasti s vyšší zátěží.

2. Vzory a Barvy:

  • Vzory: Od jednoduchých geometrických tvarů po složitější vzory. Vybrat takové, které ladí s designem místnosti.

  • Barvy: Volba barev může ovlivnit celkový dojem místnosti. Světlé barvy mohou vizuálně zvětšit prostor, zatímco tmavé barvy přidávají dojem útulnosti.

3. Tlumení Zvuku:

  • Podkladový Materiál: Některé textilní rohože mají podkladový materiál, který pomáhá tlumit zvuk. To je užitečné zejména v oblastech s tvrdými povrchy.

  • Hustota Vláken: Vyšší hustota vláken může také přispět k lepšímu tlumení zvuku.

4. Velikost a Tvar:

  • Velikost: Zvolte velikost rohože podle rozměrů místnosti. Můžete zvolit menší rohože jako akcent nebo větší rohože pro zakrytí větších ploch.

  • Tvar: Klasické obdélníkové rohože jsou nejběžnější, ale můžete také vybírat ze speciálních tvarů podle designových preferencí.

5. Čistitelnost a Údržba:

  • Snadná Údržba: Volte rohože, které jsou snadno čistitelné. Některé mohou být prané v pračce, jiné vyžadují chemické čištění.

  • Odolnost vůči Skvrnám: Pokud jde o oblasti s vysokou pravděpodobností skvrn, zvolte rohože odolné vůči skvrnám nebo s povrchovou úpravou, která usnadňuje odstraňování skvrn.

6. Cena:

  • Rozpočet: Textilní rohože jsou k dispozici v široké cenové škále. Vyberte si takovou, která splňuje vaše požadavky a rozpočet.