🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Podlahy

Aladin se už dávno nezaměřuje pouze na koberce, ale má pod palcem i další typy podlahových krytin. Existuje mnoho různých typů podlahových krytin, z nichž každá má své vlastnosti a vhodnost pro určité prostředí. PVC podlahy jsou vyrobeny z polyvinylchloridu (PVC) a jsou známé svou odolností a snadnou údržbou. Laminátové podlahy jsou vyrobeny z kompozitního materiálu, který je obvykle tvořen dřevěnými vlákny, dřevotřískou a pryskyřic. Vinylové podlahy jsou vyrobeny z vinylu a jsou známé svou odolností a voděodolností. Dřevěné podlahy jsou vyrobeny z různých druhů dřeva a jsou ceněny pro svůj přírodní vzhled a trvanlivost. Každý typ podlahy má své jedinečné vlastnosti, které je důležité zvážit při výběru podlahového krytu pro daný prostor.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
197 2680
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
524 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 524 položek
Pokud jste už našli koberec svých snů a nyní hledáte jinou podlahovou krytinu, pořádně se tady rozhlédněte. Aladin již dávno není specialistou pouze na koberce, a proto Vám představujeme hned několik dalších možností podlahových krytin:


Pojďme hezky postupně a ke každé kategorii si řekněme několik základních informací, abyste se mohli lépe rozhodnout, která podlahová krytina je pro Vás tou správnou volbou.

PVC A LINO
Moderním řešením je PVC, které se vyrábí pomocí nejpokročilejších technologií z polyvinylchloridu. Mezi hlavní přednosti této krytiny patří vysoká odolnost, trvanlivost a snadná údržba. V dnešní době je nabídka PVC vskutku široká, a proto si vybere úplně každý. Ať už hledáte PVC do domácnosti nebo kanceláře, líbí se Vám dekor parket či dlažby, preferujete tmavší nebo světlejší odstín - pro Aladina není nic problém a jistě si z jeho nabídky vyberete PVC dle Vašich představ.

VINYLOVÉ PODLAHY
Další oblíbenou variantou jsou vinylové podlahy, které se vyznačují měkkým a teplým povrchem nebo voděodolností. Další výhodou je i snadné čištění, a to suchou i mokrou cestou. Můžete použít koště, lux, robotický vysavač i mop. Aladin má v nabídce mnoho dekorů dřeva či betonu, širokou škálu barev a také si můžete vybrat, zda dáváte přednost lepenému nebo zámkovému vinylu. Lepená varianta je levnější a zámková se snadněji pokládá. Pokud si nevíte rady s výběrem, Aladin Vám rád pomůže.

LAMINÁTOVÉ PODLAHY
Třetí možností jsou laminátové podlahy, které jsou levnější alternativou vinylové podlahy. Na rozdíl od vinylu jsou tvrdší a hlučnější, ale to jim neubírá kráse! Najdou uplatnění v domácnosti i komerčních prostorech a jsou kompatibilní s kolečkovou židlí i podlahovým topením. 

DŘEVĚNÉ PODLAHY
Pokud si nevyberete žádný dřevěný dekor u PVC, vinylu ani laminátu, poslední možností je pak podlaha ze skutečného dřeva. Do domácnosti Vám vnese krásnou vůni a přírodní atmosféru, ale připravte se vyšší pořizovací cenu.

Pokud se chcete více zahloubat do rozdílů mezi jednotlivými typy podlahových krytin, Aladin pro Vás sepsal další dva články o odlišnostech a možnostech využití, které naleznete nahoře v tipech.