🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Lepený vinyl

Široká nabídka lepené vinylové plovoucí podlahy přináší rozmanité dekory, které uspokojí různé vkusy a styly interiéru. Kvalitní lepená podlaha je navržena s důrazem na odolnost vůči mechanickému poškození, jako jsou škrábance, oděrky a pády těžších předmětů. Díky své vysoké odolnosti je tato podlaha vhodná pro prostředí s vysokou frekvencí pohybu, jako jsou domácnosti, kanceláře, obchody nebo průmyslové prostory. Nejenže tato podlaha snese nároky každodenního používání, ale je také nenáročná na údržbu. Díky hladké povrchové vrstvě je snadno čistitelná a odolná vůči skvrnám a vlhkosti. Pokud hledáte esteticky atraktivní a funkční podlahové řešení, podívejte se na naši nabídku lepených vinylových podlah, které splňují vysoké standardy kvality a designu. V nabídce je dekor vinylu beton a dřevo.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena za m2
341 780
Určení dle místnosti
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Integrovaná podložka (vinyl)
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
100 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 100 položek
Lepené vinylové podlahy nejenže nabízejí širokou škálu dekorů a vynikající odolnost, ale také přinášejí další výhody. Tato podlaha je často vybavena zvukově izolačními vlastnostmi, které snižují přenos hluku a vytvářejí klidnější prostředí. Navíc některé lepené vinylové podlahy mají integrovanou vrstvu proti skluzu, která zvyšuje bezpečnost při chůzi. Díky své flexibilitě a odolnosti proti vlhkosti mohou být lepené vinylové podlahy instalovány ve všech místnostech v domě, včetně koupelen, kuchyní a prostorů s podlahovým vytápěním. Bez ohledu na váš vkus či styl interiéru, lepené vinylové podlahy představují praktické a elegantní řešení pro vaše podlahové potřeby.

Pokládka lepené vinylové podlahy z vinylových dílců vyžaduje přesnou přípravu podkladu a provedení správné techniky. Nejprve je důležité zajistit čistý, suchý a hladký podklad, odstranit případné nerovnosti a zbavit ho jakýchkoli zbytků staré podlahové krytiny. Poté se lepidlo aplikuje na podklad pomocí hladítka nebo špachtle, přičemž je nezbytné dodržovat pokyny výrobce lepidla. Vinylové dílce se pak pečlivě umisťují na lepený podklad s důrazem na přesný a zarovnaný překryt dílců, aby byla zajištěna rovnoměrná a kvalitní podlaha. Po pokládce se používá váleček nebo gumové kladívko k důkladnému přitlačení dílců a vytvoření pevného spojení s lepidlem. Je důležité respektovat dobu schnutí určenou výrobcem lepidla, než se podlaha zatíží nebo se na ni chodí. Díky správně provedené pokládce lepené vinylové podlahy z vinylových dílců získáte odolnou a snadno udržovatelnou podlahovou krytinu. Výběr vzorů, barev a textur vinylových dílců umožňuje vytvořit podlahu, která nejen odpovídá vašim individuálním potřebám, ale také přispívá k estetickému vzhledu a atmosféře prostoru.

Související články z blogu:

Jak čistit vinylovou podlahu?

Jak čistit vinylovou podlahu?

Existuje mnoho druhů čističů na podlahy a my Vám pomůžeme vybrat ten správný.
Číst více
Jak vybrat vinylovou podlahu?

Jak vybrat vinylovou podlahu?

Aladin Vám poradí, na co se soustředit při výběru nové vinylové podlahy.
Číst více
Kompletní návod, jak položit vinylovou podlahu

Kompletní návod, jak položit vinylovou podlahu

Podrobný návod, jak si správně položit vinylovou podlahu. (instalace a montáž)
Číst více