🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Jak čistit vinylovou podlahu?

V případě denní údržby podlahy stačí smést prach pomocí koštěte či luxu. Bez obav můžete využít taky chytrého pomocníka - robotický vysavač. Na mokré čištění mopem využijte vždy prostředky k tomu určené, nepoužívejte rozpouštědla, vosky nebo leštidla. Nepoužívejte přípravky, které obsahují odmašťovací látky (určené na mytí nádobí) nebo chlór (určené k desinfekci povrchů), aceton, rozpouštědla nebo brusné prášky a pasty.


Nechceme Vám tady hned vnucovat naše prostředky, tento článek by měl mít zejména informační charakter. Kvalitní čistící prostředek jistě koupíte v každé dobré drogerii. Kdybyste si ale nebyli jisti, v nabídce máme jen jeden čistič, protože ho máme osobně vyzkoušený a víme, že perfektně funguje.

Speciální čisticí prostředky prodlouží životnost podlahy a podtrhnou její krásu.

Než na vytřenou podlahu položíte koberec nebo rohožku, nechte ji nejprve důkladně uschnout. V opačném případě by chemie určená pro čištění podlahy mohla negativně reagovat s barvivy na koberci. Jednoduše řečeno, by pak mohl koberec na podlaze zanechat skvrnu.

Mrkněte na nabídku vinylových podlah

Jak vyčistit vinylovou podlahu

Další články z kategorie Aladinův rádce

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více
Jak vybrat kusový koberec?

Jak vybrat kusový koberec?

Koberec má v interiéru svou velkou úlohu: dokáže vhodně doplnit vybavení místnosti, stane se nosným dekorativním prvkem, vymezí prostor pro zábavu a vnese do prostoru rovnováhu.
Číst více
Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Věděli jste, že můžete ušetřit až několik tisíc ročně za náklady na topení koupí vhodného koberce?
Číst více