🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Jak si vyrobit koberec na přání na pár kliků?

Chcete koberec do atypického prostoru nebo toužíte po netradičním kobercovém tvaru? Žádný problém! Není nic jednoduššího než si pořídit koberec na míru podle vašich představ.

Fantazii se téměř meze nekladou, takže pokud chcete mít například uprostřed ložnice srdce z červeného koberce, můžete ho mít. Koberec, který bude vytvořen podle vašich představ, si jednoduše naklikáte do konfigurátoru, který vám i rovnou vypočítá předpokládanou cenu. Postup je jednoduchý. Nejdůležitější fází je, abyste věděli, jaký koberec vlastně chcete a co od něj očekáváte. Měli byste také mít představu, jak velký by měl být, jakou barvu a obšití. Pak už jen sednete k počítači a do našeho systému zadáte požadované parametry. Konfigurátor je velmi intuitivní a navede vás. V každém kroku máte několik možností, které si v klidu domova rozmyslíte a zvolíte tu, která nejvíce odpovídá vašim představám.

V prvním kroku si z naší nabídky zvolíte materiál. Vybírejte podle toho, kam budete chtít koberec umístit. Například koberce s nízkým vlasem jsou velmi jednoduché na údržbu a nezachytává se na nich tolik špína. Jsou tak vhodné třeba do kuchyně. V nabídce jsou ale i koberce s delším chlupem do obýváku, se smyčkovým vlasem, bez vlasu, i koberce venkovní. V druhém kroku si vyberete barvu, která se vám nejvíce líbí a hodí se vám pro vaše kobercové plány. Třetí fáze vás přivede k rozhodnutí o tvaru koberce, který pak ještě blíže vyspecifikujete zadáním rozměrů. Zvolit si můžete i barvu obšití celého koberce.

Po zadání údajů vám systém vygeneruje částku, která zahrnuje i řezání a dopravu. A pak už jen vyplníte objednávkový formulář a budete se těšit na dopravce, který vám koberec přiveze až k vaším dveřím.

Koberec dle vašeho přání


Přejděte do konfigurátoru koberců

Další články z kategorie Aladinův rádce

Průvodce kusovými koberci. Jak vybrat ten pravý?

Průvodce kusovými koberci. Jak vybrat ten pravý?

Koberec má v interiéru svou velkou úlohu: dokáže vhodně doplnit vybavení místnosti, stane se nosným dekorativním prvkem, vymezí prostor pro zábavu a vnese do prostoru rovnováhu.
Číst více
Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Věděli jste, že můžete ušetřit až několik tisíc ročně za náklady na topení koupí vhodného koberce?
Číst více
Které podlahové krytiny jsou vhodné pro alergiky?

Které podlahové krytiny jsou vhodné pro alergiky?

Pro alergiky je prostředí domova klíčovým faktorem pro zdraví a pohodu. Výběr správné podlahy může mít vliv na kvalitu vzduchu v místnosti a na množství alergických reakcí. Přečtěte si náš článek.
Číst více