🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Penetrace

Penetrační nátěr, či lidově pouze penetrace, se používá pro ochranu, sjednocení a zpevnění podkladu. Využívají se speciální penetrační nátěry, které proniknou podkladem a vytvoří tak ideální podklad pro položení podlahové krytiny, jako je například PVC podlaha a metrážní koberec. Penetrace na podlahu je proces pronikání tekutiny nebo chemické látky do pórů nebo povrchu podlahy, který může mít různé účely, jako je zvýšení odolnosti, ochrana nebo změna vzhledu materiálu.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
199 819
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Penetrační nátěr se používá pro ochranu, sjednocení a zpevnění podkladu. Využívají se speciální penetrační nátěry, které proniknou podkladem a vytvoří tak ideální podklad pro položení podlahové krytiny, jako je například PVC podlaha a metrážní koberec. Penetrace je založená na pronikání nosného média (tedy vody, rozpouštědel a dalších substancí) do podlahy. 
Aplikace nátěru není složitá, stačí vám podlahový váleček a dodržet dávkování dle instrukcí na obalu s penetrační hmotou. Nátěr je musí proniknout až do podkladové vrstvy, většinou do hloubky nejvýše 1 mm, u silněji zvětralých povrchů může i hlouběji.