😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Lepidla

V naší kategorii lepidel na podlahové krytiny a doplňky naleznete široký výběr vysoce kvalitních produktů určených pro profesionální i domácí použití. Naše lepidla jsou speciálně formulována pro různé typy podlahových materiálů, včetně PVC, linolea, koberců, vinylových dílců, dřevěných a laminátových podlah. Nabízíme řešení pro všechny fáze instalace podlahových krytin, od přípravy podkladu až po finální upevnění.

Slevy pro věrné

Dobří holubi se vracejí! Při opakovaném nákupu Aladin na chvíli zavře oči, abyste mohli uplatnit svůj slevový kupón, který obdržíte při první objednávce.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
249 2499
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek

Naše lepidla jsou navržena tak, aby byla snadno použitelná, rychle schnoucí a poskytovala pevné a trvalé spoje, které odolají každodennímu opotřebení.

Bez ohledu na to, zda renovujete byt, instalujete novou podlahu v kanceláři nebo pracujete na komerčním projektu, naše produkty vám pomohou dosáhnout profesionálních výsledků s minimálním úsilím. Vybírejte z naší nabídky lepidel na podlahové krytiny a zajistěte, aby vaše podlahy vypadaly skvěle a vydržely dlouhá léta.