🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová (plovoucí) podlaha do koupelny

Při výběru laminátové (plovoucí) podlahy do koupelny je důležité vzít v úvahu několik klíčových faktorů, které zahrnují odolnost vůči vlhkosti, bezpečnost, odolnost vůči sklouznutí a celkový estetický vzhled. Koupelna je prostředí s vysokou vlhkostí, proto je důležité vybrat laminátovou podlahu s vysokou odolností vůči vlhkosti. Mějte na paměti, že i když moderní laminátové podlahy mají ochrannou vrstvu, je stále důležité minimalizovat množství vody, které se dostává pod podlahu. Zajistěte, že laminátová podlaha má povrch s dostatečnou trakcí, aby minimalizovala riziko uklouznutí, zejména když je podlaha mokrá. Některé laminátové podlahy mají povrchy s protiskluzovou úpravou, která pomáhá předcházet nehodám. Zvolte laminátovou podlahu, která je snadno instalovatelná a odpovídá specifikacím Vaší koupelny.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 58 položek
Existují speciální typy laminátových podlah, které jsou navrženy s ohledem na odolnost vůči vlhkosti a jsou vhodné i do koupelen. Tyto podlahy mají obvykle zpevněné jádro a zvláštní povrchovou úpravu, která chrání před pronikáním vlhkosti. Koupelna je prostředí s vysokou vlhkostí, proto je důležité vybrat laminátovou podlahu s vysokou odolností vůči vlhkosti. Mějte na paměti, že i když moderní laminátové podlahy mají ochrannou vrstvu, je stále důležité minimalizovat množství vody, které se dostává pod podlahu. Při výběru laminátové (plovoucí) podlahy do koupelny je důležité vzít v úvahu několik klíčových faktorů, které zahrnují odolnost vůči vlhkosti, bezpečnost, odolnost vůči sklouznutí a celkový estetický vzhled. Zvažte vzhled podlahy a jak se bude hodit k designu Vaší koupelny. Laminátové podlahy jsou k dispozici v různých vzorech, od imitací dřeva po kámen a dlaždice. Zvolte laminátovou podlahu, která je snadno instalovatelná a odpovídá specifikacím Vaší koupelny. Některé laminátové podlahy mají speciální systémy instalace, které minimalizují riziko pronikání vlhkosti pod podlahu.