🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Voděodolné laminátové podlahy

Voděodolné laminátové podlahy jsou ideální volbou pro místnosti, které jsou vystaveny vlhkosti, jako jsou kuchyně, koupelny, prádelny a vstupy. Tyto podlahy jsou navrženy tak, aby odolaly vodě a vlhkosti lépe než běžné laminátové podlahy, a to díky speciálním technologiím a materiálům použitým při jejich výrobě. Voděodolné laminátové podlahy mají speciální nátěr a úpravu povrchu, která jim pomáhá odolávat vlhkosti a vodě. Mnoho voděodolných laminátových podlah obsahuje zpevněné jádro, které poskytuje vyšší odolnost a stabilitu. Voděodolné laminátové podlahy jsou skvělou volbou pro místnosti, které jsou vystaveny vlhkosti, a nabízejí rovněž estetické a funkční výhody.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
335 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
57 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 57 položek
Voděodolné laminátové podlahy jsou skvělou volbou pro místnosti, které jsou vystaveny vlhkosti, a nabízejí rovněž estetické a funkční výhody. Při výběru voděodolných laminátových podlah je důležité zvážit kvalitu materiálů, úroveň odolnosti vůči vlhkosti a požadovaný design, aby podlahy co nejlépe vyhovovaly vašim potřebám a estetickým preferencím. Voděodolné laminátové podlahy jsou ideální volbou pro místnosti, které jsou vystaveny vlhkosti, jako jsou kuchyně, koupelny, prádelny a vstupy. Tyto podlahy jsou navrženy tak, aby odolaly vodě a vlhkosti lépe než běžné laminátové podlahy, a to díky speciálním technologiím a materiálům použitým při jejich výrobě.
  1. Speciální nátěr a úprava povrchu: Voděodolné laminátové podlahy mají speciální nátěr a úpravu povrchu, která jim pomáhá odolávat vlhkosti a vodě. Tento nátěr chrání jádro podlahy před absorpcí vlhkosti.

  2. Speciální materiály: Tyto podlahy jsou vyrobeny z voděodolných materiálů, které nejsou náchylné k deformaci nebo poškození v důsledku expozice vlhkosti.

  3. Těsné spoje: Voděodolné laminátové podlahy mají těsnější spoje než běžné laminátové podlahy, což pomáhá zabránit pronikání vody mezi panely.

  4. Zpevněné jádro: Mnoho voděodolných laminátových podlah obsahuje zpevněné jádro, které poskytuje vyšší odolnost a stabilitu.

  5. Snadná údržba: Voděodolné laminátové podlahy jsou snadno udržovatelné a lze je čistit vlhkým hadříkem nebo mopem. Díky odolnosti vůči vlhkosti jsou méně náchylné k tvorbě plísní a bakterií.

  6. Rozmanité designy: Voděodolné laminátové podlahy jsou k dispozici v široké škále designů, textur a vzorů, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic.

Související články z blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Ty nekonečné rozhovory o tom, jakou zvolit. Ale nestrachujte se, milí čtenáři, dnes se ponoříme do vod nekonečného moře podlahových možností vysvětlíme si rozdíly mezi laminátovými a vinylovými podlahami.
Číst více