🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová (plovoucí) podlaha do chodby

Laminátová (plovoucí) podlaha je skvělou volbou pro chodby díky své odolnosti, snadné údržbě a atraktivnímu vzhledu. Chodby jsou často vystaveny vysokému provozu, takže je důležité zvolit laminátovou podlahu s vysokou odolností vůči opotřebení, poškrábání a znečištění. Laminátové podlahy jsou odolné vůči skvrnám a snadno se udržují pomocí běžných čisticích prostředků a mopů. Laminátové podlahy jsou k dispozici v širokém spektru designů a vzorů, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic. Můžete si vybrat podlahu, která ladí s designem Vaší domácnosti a přispívá k celkové atmosféře. Laminátové podlahy mají obvykle dobrou stabilitu a jsou odolné vůči změnám teploty a vlhkosti, což je důležité v prostorách jako je chodba.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
371 539
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 58 položek
Laminátová (plovoucí) podlaha je skvělou volbou pro chodby díky své odolnosti, snadné údržbě a atraktivnímu vzhledu. Laminátová plovoucí podlaha je vynikající volbou pro chodbu z několika důvodů. Chodby jsou často vystaveny vysokému provozu, a proto je důležité mít podlahu, která je odolná vůči opotřebení. Laminátová podlaha je obvykle odolná vůči poškrábání, opotřebení a působení síly, což je ideální pro frekventované chodby. Laminátová podlaha je snadno udržovatelná a čistí se jednoduše vysáváním a otíráním vlhkým hadříkem. V chodbách, kde může být často přinášen nečistoty z venku, je snadná údržba klíčová. Laminátové podlahy jsou k dispozici v širokém spektru designů a vzorů, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic. Můžete si vybrat podlahu, která ladí s designem Vaší domácnosti a přispívá k celkové atmosféře. Mnoho druhů laminátových podlah je navrženo pro snadnou instalaci pomocí systému kliknutí, což umožňuje rychlou a čistou instalaci bez potřeby použití lepidla nebo hřebíků.