🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátové podlahy dle dekoru dřeva

Laminátové podlahy dle dekoru dřeva nabízejí širokou škálu možností pro ty, kteří chtějí estetiku dřeva, ale preferují výhody laminátové podlahy. Laminátová podlaha s dekorem dřeva je oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají esteticky přitažlivou podlahu s přirozeným vzhledem dřeva. Vyberte si dekor dřeva, který odpovídá Vašemu osobnímu vkusu a stylu interiéru. Existují různé druhy dřeva, jako dub, borovice, jasan, třešeň atd. Hledejte laminátové podlahy, které nabízejí realistický vzhled dřeva, s detailními strukturami a odstíny, které připomínají přirozené dřevo.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
371 539
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
56 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 56 položek
Laminátové podlahy dle dekoru dřeva nabízejí širokou škálu možností pro ty, kteří chtějí estetiku dřeva, ale preferují výhody laminátové podlahy. Dubový dekor je jedním z nejoblíbenějších dřev pro laminátové podlahy. Poskytuje příjemný a přirozený vzhled s jemnými vzory žil, které přidávají do místnosti teplý a příjemný pocit. Bukové dřevo je tvrdé a odolné, což ho dělá skvělou volbou pro laminátové podlahy s vysokou odolností vůči opotřebení. Jeho bohaté zbarvení a charakteristické vzory žil přidávají do místnosti rustikální kouzlo. Ořechové dřevo má bohaté a teplé zbarvení s výraznými vzory žil. Tento dekor dodává místnosti luxusní a elegantní vzhled. Kromě výběru konkrétního typu dřeva je také důležité zvážit vlastnosti a výhody laminátových podlah, jako je odolnost vůči opotřebení, vlhkosti a snadná údržba. Při výběru laminátové podlahy dle dekoru dřeva je doporučeno vybrat si vzorky nebo prohlédnout ukázky, abyste měli lepší představu o vzhledu a stylu, který nejlépe vyhovuje vašemu interiéru.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více