🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Laminátová podlaha dle dekoru Dubu šedého

Laminátové podlahy s dekorem dubu šedého spojují elegantní vzhled dřeva s moderním a neutrálním šedým odstínem. Tento kombinovaný design přináší do prostoru sofistikovaný a stylový vzhled. Šedá barva je populární pro moderní interiéry, a když je kombinována s dekorem dubu, vytváří elegantní a stylový vzhled. Laminátové podlahy s dekorem dubu šedého jsou vhodné pro různé typy interiérů, od moderních a minimalistických po tradiční a rustikální. Jejich neutrální barevný odstín umožňuje snadnou kombinaci s různými dekorativními prvky. Laminátové podlahy jsou odolné vůči poškrábání, opotřebení a vlhkosti, což je činí vhodnými pro různé oblasti domova. Jsou také snadno udržovatelné a čistitelné, což usnadňuje péči o podlahu.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
389 539
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
8 produktů
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Laminátová podlaha s dekorem dubu šedého spojuje tradiční přírodní vzhled dubu s moderním a stylovým prvkem šedé barvy. Kombinace dubového vzoru s šedou barvou poskytuje moderní a elegantní vzhled, který se hodí do různých typů interiérů, od moderních až po tradiční. I přes šedý nádech si laminátová podlaha zachovává přirozený vzhled dubu, včetně charakteristických žil a textury dřeva, což přináší do místnosti příjemný a teplý dojem. Laminátové podlahy s dekorem dubu šedého jsou vhodné pro různé místnosti v domě, včetně obývacích pokojů, ložnic, kuchyní a chodeb. Jejich univerzální design umožňuje snadnou kombinaci s různými styly nábytku a dekorací. Šedá barva je moderní a stylová, a proto podporuje čistý a současný vzhled interiéru. Tato kombinace moderní estetiky s přírodním vzhledem dřeva může dodat místnosti jedinečný a sofistikovaný vzhled. Laminátová podlaha s dekorem dubu šedého je tak skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní, ale přesto přírodní a teplý vzhled do svého domova.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více