🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Laminátová podlaha dle dekoru Borovice

Laminátové podlahy s dekorem borovice nabízejí přírodní vzhled a atmosféru do domácího prostředí. Dekor borovice je oblíbený pro svou svěžest, lehkost a přirozenost. Borovice je známá pro své světlé odstíny a jemné textury, které dodávají prostoru svěží a přírodní vzhled. Dekor borovice na laminátové podlaze zachycuje charakteristické prvky tohoto dřeva, jako jsou pruhy, uzly a nerovnosti. Borovicový dekor přináší do místnosti světlost a vzdušnost, což je ideální pro menší prostory nebo pro ty, kteří hledají jasný a otevřený vzhled. Borovice může mít i rustikální charakter, což znamená, že dekorovaná podlaha může obsahovat prvky jako jsou sítové praskliny, hrubější textury a patina, které dodávají místnosti určitý charakter. Borovicový dekor se hodí do různých stylů interiéru, od tradičního po moderní. Dobře ladí s přírodními materiály jako je dřevo, kámen a textilie. Laminátové podlahy jsou obecně odolné vůči poškrábání, vlhkosti a opotřebení, což je dělá vhodnými pro různé oblasti domova. Laminátové podlahy s dekorem borovice mohou být považovány za ekologickou alternativu k tvrdým dřevěným podlahám, protože používají méně dřeva a jsou obvykle vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
379 380
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
1 produkt
Zobrazuje se 1 – 1 z 1 položky
Laminátové podlahy s dekorem borovice nabízejí svěží a přírodní vzhled, který připomíná lesní prostředí a rustikální atmosféru. Borovice je typickým stromem, který je spojen s přírodou a klidem. Laminátové podlahy s dekorem borovice zachycují přirozené rysy a texturu tohoto dřeva, čímž do místnosti přinášejí příjemnou atmosféru. Borovice má obvykle světlé odstíny, což dodává místnosti svěžest a otevřenost. Tyto odstíny jsou ideální pro prostory, které mají zvětšit dojem prostornosti. Borovicový dekor přináší do místnosti rustikální charakter, který může být skvělým doplňkem pro venkovské, přírodní nebo tradiční interiéry. Laminátové podlahy s dekorem borovice jsou k dispozici v různých vzorech a designech, včetně širokých prken, úzkých prken nebo imitací podlah s různými povrchovými úpravami. Laminátové podlahy s dekorem borovice jsou tak skvělou volbou pro ty, kteří chtějí do svého domova přinést přírodní a rustikální vzhled. Tento typ podlahy může být vhodný pro různé typy interiérů a přispět k vytvoření příjemné atmosféry v místnosti.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více