🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Laminátová podlaha dle dekoru Dubu

Laminátové podlahy s dekorem dubu jsou populární volbou pro ty, kteří chtějí přinést do svého domova přírodní vzhled dřeva za dostupnou cenu. Dekor dubu napodobuje přirozený vzhled dubového dřeva včetně jeho charakteristických pruhů, uzlů a textur. Laminátové podlahy s dekorem dubu jsou k dispozici v různých odstínech dubu, od světlých až po tmavé barvy, což umožňuje výběr podlahy, která nejlépe ladí s interiérem a designem místnosti. Většina laminátových podlah je vybavena klikacím systémem instalace. Laminátové podlahy s dekorem dubu jsou skvělou volbou pro ty, kteří milují vzhled přírodního dřeva, ale zároveň hledají odolnou a snadno udržovatelnou podlahovou krytinu.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
346 539
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
47 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 47 položek
Laminátové podlahy s dekorem dubu jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí v interiéru vytvořit příjemnou a teplou atmosféru s přírodním vzhledem dřeva. Laminátové podlahy s dekorem dubu mají realistický vzhled a texturu dřeva dubu. Designy jsou často navrženy tak, aby simulovaly přirozené rysy a vzory dubového dřeva, jako jsou výrazné žíly, uzly a struktura. Dubové dřevo může nabízet různé odstíny, včetně světlých, středních a tmavých barev. To umožňuje vybrat si podlahu, která nejlépe ladí s designem interiéru a preferencemi. Laminátové podlahy s dekorem dubu jsou k dispozici v různých stylech, včetně prkenných, parketových a dlaždicových vzorů. To poskytuje široký výběr možností pro vytvoření požadovaného vzhledu a atmosféry v místnosti. Laminátové podlahy s dekorem dubu jsou obvykle cenově dostupné ve srovnání s tvrdými dřevěnými podlahami. To umožňuje vytvořit vzhled dřevěné podlahy za přijatelnou cenu. Laminátové podlahy s dekorem dubu mohou přinést do interiéru teplo, eleganci a přírodní krásu dřeva s výhodami odolnosti a snadné údržby laminátu.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více