🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátové podlahy podle řad

Laminátové podlahy jsou často kategorizovány do různých řad nebo kolekcí, které nabízejí různé styly, vlastnosti a cenové body. Každá řada může mít své vlastní charakteristiky, a proto je důležité porovnávat různé možnosti před výběrem. Základní řady laminátových podlah jsou obvykle cenově dostupné a nabízejí základní vlastnosti. Střední řady laminátových podlah nabízejí širší výběr designů a obvykle mají lepší odolnost. Tyto podlahy jsou vhodné pro běžné domácí použití a nabízejí dobrý poměr cena-výkon. Premium řady laminátových podlah zahrnují špičkové vlastnosti, jako jsou vysoká odolnost vůči poškrábání, odolnost vůči vlhkosti a realistické designy dřeva nebo kamene.  Při výběru laminátových podlah je důležité zvážit Vaše preference ohledně stylu, vlastností a rozpočtu a porovnávat různé řady od různých výrobců.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 58 položek
Laminátové podlahy jsou často kategorizovány do různých řad nebo kolekcí, které nabízejí různé styly, textury a vlastnosti. Každá řada může mít své vlastní charakteristiky a designové prvky, které se liší v závislosti na výrobci a sortimentu. Některé výrobci nabízejí speciální řady laminátových podlah, které jsou navrženy pro konkrétní aplikace nebo styly. Například existují laminátové podlahy s extra tlustými deskami, podlahy se zdůrazněnými texturami nebo podlahy s speciálními povrchovými úpravami pro odolnost vůči poškrábání. Základní řady laminátových podlah jsou obvykle cenově dostupné a nabízejí základní vlastnosti. Mohou mít omezený výběr designů a nemusí být tak odolné nebo odolné vůči vlhkosti jako dražší možnosti. Střední řady laminátových podlah nabízejí širší výběr designů a obvykle mají lepší odolnost a odolnost vůči vlhkosti než základní řady. Tyto podlahy jsou vhodné pro běžné domácí použití a nabízejí dobrý poměr cena-výkon.

Související články z blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Ty nekonečné rozhovory o tom, jakou zvolit. Ale nestrachujte se, milí čtenáři, dnes se ponoříme do vod nekonečného moře podlahových možností vysvětlíme si rozdíly mezi laminátovými a vinylovými podlahami.
Číst více