🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha Swiss Noblesse 4V

Laminátová podlaha Swiss Noblesse 4V je vysoce kvalitní podlahový materiál s několika vlastnostmi a výhodami, které ji činí oblíbenou volbou pro domácí i komerční prostředí. Swiss Noblesse 4V je vybavena inovativním klikacím systémem instalace. Panely jednoduše zapadnou do sebe pomocí klikacích mechanismů, což usnadňuje pokládku podlahy. Tato podlaha je vhodná pro různé typy prostor, včetně obytných místností, kanceláří a komerčních prostor s mírným provozem. Je navržena tak, aby odolala běžnému opotřebení a zůstala dlouhodobě estetická. Označení 4V znamená, že každý panel má na všech čtyřech stranách spáru, což dodává podlaze dojem hloubky a autentičnosti, protože každý panel vypadá jako samostatná deska. Díky technologii tisku se designy velmi přesně podobají přírodním materiálům, což vytváří esteticky příjemný vzhled.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
506 508
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
5 produktů
Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek
Laminátové podlahy řady Swiss Noblesse 4V luxusně imitují přírodní povrch. Dokonalost zpracování Švýcarskými technologiemi Vás zaujme na první pohled. Tato kolekce Vám určitě poskytne možnost velkého výběru. Gravírovaná struktura povrchu podtrhuje vzhled pravé dřevěné podlahy. Swiss Noblesse 4V je vybavena inovativním klikacím systémem instalace, který umožňuje rychlou a snadnou montáž bez potřeby lepidla. Panely se jednoduše zapadnou do sebe pomocí klikacích mechanismů, což usnadňuje pokládku podlahy. Podlaha je k dispozici v široké škále designů, včetně různých dekorů dřeva, kamene a dalších materiálů. Díky technologii tisku se designy velmi přesně podobají přírodním materiálům, což vytváří esteticky příjemný vzhled. Označení 4V znamená, že každý panel má na všech čtyřech stranách spáru, což dodává podlaze dojem hloubky a autentičnosti, protože každý panel vypadá jako samostatná deska. Laminátová podlaha Swiss Noblesse 4V je odolná vůči vlhkosti, ale není určena pro instalaci v místnostech s vysokou vlhkostí, jako jsou koupelny.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více