🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha Swiss Noblesse

Laminátová podlaha Swiss Noblesse je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, odolnou a esteticky přitažlivou podlahovou krytinu. Swiss Noblesse je laminátová podlaha, která často využívá inovativní klikací systém instalace. Panely se jednoduše zapadnou do sebe, což usnadňuje pokládku podlahy. Swiss Noblesse je odolná vůči běžnému opotřebení, poškrábání a otěru. Je vhodná pro domácnosti s normálním až středním provozem. Tato podlaha je dostupná v široké škále designů, včetně imitací dřeva, kamene a dalších materiálů. Designy jsou pečlivě navrženy tak, aby vytvářely příjemný a moderní vzhled. Swiss Noblesse je snadno udržovatelná a čistitelná. Stačí ji pravidelně vysávat a utírat vlhkým hadříkem.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
371 495
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
5 produktů
Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek
Laminátová plovoucí podlaha od švýcarského výrobce Kronoswiss. Podlaha je opatřena antistatickou úpravou. gravírovaná struktura povrchu podtrhuje vzhled pravé dřevěné podlahy. Laminátová podlaha Swiss Noblesse je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou podlahovou krytinu s moderním designem a dobrou odolností v domácím prostředí. Tato podlaha je obvykle navržena pro běžné až střední použití v domácnostech, včetně obývacích pokojů, ložnic, chodeb a dalších obytných prostorů. Tato podlaha je dostupná v široké škále designů, včetně imitací dřeva, kamene a dalších materiálů. Designy jsou pečlivě navrženy tak, aby vytvářely příjemný a moderní vzhled. Laminátové podlahy obecně nejsou vhodné pro místnosti s vysokou vlhkostí, jako jsou koupelny. Je důležité minimalizovat vystavení laminátové podlahy nadměrné vlhkosti, aby se zabránilo poškození.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více